Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Óvodai beiratásnál jelentkezés...

Óvodai beiratásnál jelentkezési lapot kell kitölteni?

Figyelt kérdés
Milyen kérdések vannak?
2012. ápr. 2. 21:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Nálunk(Zala megye) nincs már jelentkezési lap,azért igy irom,mert a fiammal mikor 2010-ben jelentkeztünk oviba,emlékszek,kellett kitölteni jelentkezési lapot de hogy milyen kérdések voltak,nem emlékszem.A lányomat most voltam beiratni március 19.-én ugyanabba az oviba,ahova a fiam is jár és csak vinnem kellett a szül. anyakönyvi kivonatot,lakcimkártyáját,meg az enyémet és a személyimet és ennyi.Beirták a "nagy könyvbe" az adatait,de kitölteni nem kellett semmit.Majd ápr. végén-május elején értesitenek,felvették-e,de remélem igen,mert előnyt jelent,hogy oda jár a tesó is.
2012. ápr. 2. 21:56
 2/2 anonim ***** válasza:

Pest megye: nálunk is az iratokat kellett vinni, az intézményvezető kitöltögette a könyvet, aztán később kiértesítettek.

Az adatokon kívül mi csak beszélgettünk, mert ez kisváros és úgy nagyjából ismernek minket, nem tudom amúgy miféle kérdések lennének. Annyi, hogy én elmondtam, h 100% hogy megyek vissza dolgozni, mert visszavesznek a munkahelyemre, és hogy az öcskös is bölcsis lett emiatt.

2012. ápr. 2. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!