Szomszédasszony kontra mi? Mit tennétek? Ez most lelkileg is megviselt.
A szomszédunkban lakik egy fiatal csaj a gyerekével, 3 éves, és a pasija már rég elhagyta őket.
Már többször hangoztatta,hogy de jó nekünk a férjem szeret mindket, az ő gyerekének apa nélkül kell felnőnie.
Ha jött a férjem haza a munkából és mi kinn voltunk, anyuka mindig mondta/kihangsúlyozta a gyerekének, hogy NÉZDD OTT JÖN XY APUKÁJA..., az nem a te apukád,hanem xy-é, akkor nem is érdekelt anniyra, de ma már oda jutottunk,hogy a kisgyerek APA-nak szólította a férjemet, gondolom nem maga találta ki.
Alig tudtam utána megszólalni, úgy csináltunk a férjemmel,mintha nem is hallottuk volna. De legközelebb m lesz. Majd az utcán rákiabál a gyerek,hogy szia apa?
Lelkileg is rosszul érintett, és hogyan magyarázzam meg a kisgyereknek,hogy ne szólítsd így. ???
Kedves Balázs!
Kicsit visszavehetnél. Nem én vagyok prosztó, hanem a talán kettővel előtted válaszoló. Csak mire kiírtam a kommentem, már te voltál az utolsó. Értelmezni kellene nem háborogni. Te talán írtál olyat, hogy védi a férj? Ha nem akkor minek háborogni?
OFF
Kedves Valaki!
Köszönöm az eligazítást! Tök igazad van nem olvastam ki mit írt! Elnézésedet kérem. Üdv: Balázs
Kérdező! Azért ha beszéltél Te vagy a férjed a csajjal írd meg légyszi mi volt, kíváncsivá tettél. Köszi
Beszéljél a gyerek anyjával,hogy mi ez a beszólás a gyerektől.
A gyereket nem vonhatod felelősségre ráadásul csak 3 éves.
Amit hall az anyjától azt mondja.Majd írd meg mire jutottál,mert ez engem is érdekel.Ilyet még nem is hallottam!Ez tényleg felháborító!
Köszönöm szépen.
Mindenképpen írok. Remélem ez volt az első és utolsó ilyen alkalom:(
kisfiam 2,5 éves és most az a mániája, hogy ha lát kisgyerekkel szülőt akkor mondja, hogy ő a kislány/kisfiú, ő meg apa/anya :S
nem is gondoltam, hogy ez ennyire gáz! én meg mindig helyeseltem, hogy igen, ő a kislány apukája, ő meg a kisfiú anyukája, stb, de akkor majd ezentúl azt mondom neki, hogy ő bácsi meg néni :S
bocs az offért, csak ez most jutott el az agyamig.
természetesen tudja a gyerekem, hogy neki én meg a férjem vagyunk anya meg apa, csak mint írtam, ásnak meg az ő szülője az anya meg apa, nem pedig bácsi/néni :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!