Én vagyok prűd hogy nem szeretem ha 4.5 éves fiam ilyen kis túlfűtött gyerekekkel játszik, akik folyton fütyi punci mutogatással vannak elfoglalva?
Alapvetően normális, hogy elkezdi érdekelni őket a testük, de azért az, ha csak ezzel foglalkoznak, az szerintem is túlzás. Meg ez a meztelenül rálökdösés nálam is kiveri a biztosítékot.
Sajnos mivel a szüleik nem kezelik sehogyan sem ezt a kérdést, ezért a gyerekeknek fogalmuk sincs, hogy nem kellene ezt tenniük. Más szülőket meg elég nehéz lenne nevelni. :) Szerintem az jó, ha nem kezelik a szülők tabuként a testet és később majd a szexet, de ez is túlzás. Sőt szerintem ugyanúgy tabuként kezelik, hiszen nem vesznek tudomást róla....
Ebben az esetben annyit tudsz tenni, hogy a fiadnál megpróbálod a hangsúlyokat megtartani és nyíltan kezelni a kérdést, de nem azzal, hogy lesz*rod, mit és hogyan csinál. :)
Bocs közbe elment a válasz, folyt:
De az már gond, hogy rálökdösi. Innen ki kell emelned a gyereked, és lehetőleg nem engedni barátkozni ezekkel a gyerekekkel. Sajnos szülői fronton nincs mit tenni, a szülők ebben a tekintetben elég kezlhetetlenek, aki olyan letojja a gondod, aki meg nem....
Szóval a gyerkőcöd érdekébe én másik játszóteret vagy közösséget keresnék.
Nagyon köszönöm kedves Óvónéni! :) Biztos vagyok egyébként benne hogy a szülőkkel van a gond, együtt alszanak a kisebbel egyébként elbeszélésük alapján, és sokszor olyan közönségesen beszélnek mások előtt is, illetve nyíltan veszekednek semmi szégyenérzettel, hogy gondolom hogy szexuális életük terén se nagyon ügyelnek erre hogy mit lát-hall a gyerek.:(
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!