Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most akkor hogy takarítsam ki...

Most akkor hogy takarítsam ki a pinciját, ha nyakig tojja magát?

Figyelt kérdés
Kéthetes kislányom pincija úgy néz ki (más babapuncit még nem láttam, nem tudom, hogy más babáé is ilyen-e), hogy a szeméremajkak összeérnek, viszont fent a csiklójánál nem, ott van egy kis nyílás, ahol a fosis kaka rendszeresen helyet talál magának. Azt mondják, nem piszkálhatok bele, de mégsem hagyhatom ott! Óvatosan popsitörlő szélével szoktam kipiszkálni onnan, amennyire lehet, de van, hogy esti fürdésnél sem jön ki maradéktalanul. Mi a teendő?
2011. dec. 29. 14:08
 1/8 A kérdező kommentje:
pUncit akartam írni:)
2011. dec. 29. 14:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Vízzel se lehet kimosni?
2011. dec. 29. 14:15
 3/8 TKI Ibolya ***** válasza:

Nyugodtan töröld ki.Teljesen széthúzni nem szabad mint egy felnőttnek de attól semmi baja nem lesz ha a kakit kitörlöd,attól viszont lehet ha ott hagyod a kakát.Két ujjadat ráfekteted és egy picit széthúzod úgy törlöd meg.

3 gyermekes anyuka

2011. dec. 29. 14:23
 4/8 anonim ***** válasza:

Ki lehet azt onnan pucolni, csak nem félve, alig-alig hozzáérve...

Szóval fürdetésnél két ujjaddal húzd szét a nagyajkakat amennyire csak lehet és vízzel és egy harmadik ujjaddal alaposan mosd ki neki. Meg popsitörlővel is nyugodtan benyúlhatsz oda neki, pelenkázáskor is alaposan töröld ki neki belül.

Ki az aki azt mondja, hogy ne piszkálj bele?? Mégis akkor ki takarítaná ki neki, ha nem az anyja (vagy aki ápolja)?? Nem öntisztuló...:-D

Természetesen ki kell takarítani!!

Az én kislányomnak is mindig belefolyik a kaki, de még soha nem maradt benne semmi látható, mert addig törölgetem belül is, amíg tiszta nem lesz.

2011. dec. 29. 14:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Egy picit nyugodtan húzd szét a punciját, és finoman töröld ki a szeméremnyílásnál.
2011. dec. 29. 14:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Annyira nyugodtan széthúzhatod, hogy a popsitörlővel betekert ujjad beférjen és szépen megtörlöd. Víz lötyköléstől nem lesz tiszta, csak ha megmosod rendesen.
2011. dec. 29. 14:54
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Szépen óvatosan, kifelé irányuló mozdulatokkal ki lehet törölni!

A kakit tényleg nem lehet "ott" hagyni!

2011. dec. 29. 15:03
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2011. dec. 29. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!