Anyukák akiknek a gyerekük babaként a mellen aludt el?
12 hónapos koráig csak cicin tudott elaludni, akkor szépen lassan leszokott róla, igaz, amikor láttam, hogy megy ez neki, akkor én is rásegítettem. Végérvényesen az elválasztással fejeztük be, akkor volt 13 hónapos, de nem viselte meg, onnantól elringattam, vagy a kezét fogtam.
Jövő hónapban lesz 2 éves, most éppen a hajamat birizgálva alszik el. Nem tudom, mikor lesz az, hogy jó éjt puszi és kijövök, de nem is bánom, mindannyian szeretjük így.
Köszi az eddigi válaszokat!
Engem sem zavar (eddig), hogy így alszik el. Csak arra gondolok, hogy mi lesz ha vissza kell mennem dolgozni és nem vagyok mellette - hogyan fog elaludni.
Sokáig szeretném szoptatni, ha sikerül.
Kedves első, jó, hogy írtad, hogy más is el tudta altatni ha te nem voltál épp ott. A kislányom 8 hónapos és egyelőre úgy van ahogy írod: hamar elalszik szopival. Ez nekem is jó és még neki is.
Nem volt túl nehéz elválasztani, ha megszokta az alvásnál. Hogy sikerült?
Kedves utolsó,
akkor a babád nem is szopizik?
Engem nem zavar, hogy mellette kell lennem. Csak azt szeretném megelőzni, hogy ne legyen hajlandó elaludni CSAK velem. Mert nem mindig leszek ott a déli alvásoknál.
Ez már a második babám. A kisfiammal, aki most 6 éves, más volt. Ő nem aludt el szopi közben, így nem kötötte az alvást a cicihez. Neki énekelni kellett míg elaludt, de azt ugye bárki tud, így bárkivel elaludt. Ő 4 éves volt, amikor jó éjt puszival bent hagyhattam a szobájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!