Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Valami baj lehet, vagy ez még...

Valami baj lehet, vagy ez még normális? (szobatisztaság)

Figyelt kérdés
Kislányom júniusban lesz 4 éves és kb 4 havonta egyszer még előfordul, hogy bekakil. Egyébként nem igazán szoktak lenni balesetek. Szóval ez a ritka alkalom még nem probléma? Amúgy tavaly nyáron lett egyszerre szobatiszta és ágytiszta is.
2012. márc. 22. 17:20
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Jó késő lett szobatiszta!

Az én kisfiam már 1.5 éves kora óta az!Na de minden gyerek más!Ezt nem rosszindulatból irtam :)

Egyébként ne aggódj nincs semmi baj a kiscsajszival ezek csak kis balesetek!Az lenne a gond ha minden nap bekakilna vagy bepisilne!Szerintem ez sok gyereknél előfordul még hogy nem birja visszatartani és bemegy!:)

2012. márc. 22. 17:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Mindent sokkal hamarabb csinált a kortársainál, de a pelust nem volt hajlandó eldobni. :) A mai baleset az oviban történt tízórai közben. Kérdésem Miért nem szóltál óvó néninek??????? Válasz: Épp tízóraiztam, nem akartam abbahagyni!!!! Na és ezt hogy reagáljam le?????
2012. márc. 22. 17:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Kb. úgy hogy:"Kislányom azért a Wc-re kimehettél volna senki sem ette volna meg a tízóraid..."
2012. márc. 22. 17:54
 4/5 anonim ***** válasza:
71%

első válaszoló!a büszkélkedéseddel semmi gond nincs,mert tényleg ritka ha 1,5 évesen szobatiszta a gyerek.de a másik leszólása rosszindulatú emberre vall.

kérdező:szerintem semmi gond nincs,ha tényleg ilyen ritkán fordul elő.biztos fontosabb dolga volt,mint hogy wc-re menjen

2012. márc. 22. 18:58
 5/5 anonim ***** válasza:
48%

Nem rosszindulatból irtam hogy jó késő lett az!Na mindeggy is nem érdekes!De látom le is lettem pontozva!

De tényleg nem kell aggódni!El kell neki szépen mondani hogy ki kell menni hiába tízóraiznak mert a gyerekek ki fogják nevetni őt meg azt fogják hinni hogy még pelusos kisbaba stb én igy csináltam nekem bejött!Azóta nincsenek balesetek!

Vagyis hát pont multhéten volt hogy jöttünk haza már a metrón zolt h pipilni kell (az úton nem pisil soha nem tudom miért)és mire felértünk a lakásba az ajtó előtt bement a pisi! :)

2012. márc. 23. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!