Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Rohamosan szuvasodó tejfogakka...

Rohamosan szuvasodó tejfogakkal mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
2,5 éves a kislányom és az első 4 foga felül romlik, nagyon el vagyok emiatt keseredve és tanácstalan vagyok. Már az elő fogai kibújása után elkezdtem neki mosni és azóta is minden nap rendszeresen mosom a fogát ahogy azt kell, vettem elektromos fogkefét és fogkrémből is a gyerek elmex-et használjuk. Igaz, hogy eszik édességet de nem töménytelen mennyiségen. Mit tehetnék, már vittem fogorvoshoz is de ő nem tudott mit javasolni mert ezek tejfogak.

2012. márc. 22. 12:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Azért írtam, hogy elméletileg lassítja a folyamatot, mert javulást nem látok, de ugye használjuk, mert nem tudom mennyivel romlana jobban, ha nem használnánk. Kb. az van, amit az előző is írt, a tejfogakat nem lehet már helyrehozni, max. szinten tartani. Jobban talán nem indult romlásnak a lányom foga, mint mielőtt használtuk volna.
2012. márc. 22. 14:40
 12/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, nagy segítség ez nekem, tudom, hogy javítani nem lehet a szuvas fogakat de már az is jó ha le tudom lassítani a folyamatot, még egyszer köszönöm:)
2012. márc. 23. 08:05
 13/15 anonim ***** válasza:

8-as válaszolónak üzenem, hogy az én lányom (4 éves) és a reggeli esti karamellás tejét még mindig cumisüvegből kapja, elmúlt 3 éves mikor abbahagyta a cumizást, és eszik édességet is, és sima egyszerű lidl-s gyerek fogkrémmel mossuk a fogát, napi kétszer. Éjjel cumisüvegben vizet iszik. De nincs szuvas foga, még csak elszineződött sem. ismerősöm kisfia, soha nem ivott cumisüvegből, naponta kétszer-háromszor mosnak fogat elmexel meg este is csak víz van, mégis olyan barnák a fogai, hogy csak na.

Szóval ezzel csak azt akarom írni, hogy ez (is) sajnos gyerekfüggő. Ezért nem biztos, hogy te tehetsz róla.

Ezt csak azért írom le, hogy ez nem

2012. márc. 23. 10:55
 14/15 A kérdező kommentje:
sikerült megvenni a krémet, ami gátolja a bacik szaporodását, 4500Ft-ba került, remélem, hogy ez segíteni fog, köszönöm még egyszer:)
2012. ápr. 20. 12:49
 15/15 anonim válasza:

Üdv!

Sokan kérdeztétek, hogy hol lehet megvenni ezt a terméket, mivel én épp most találtam webáruházat, ahol árulják, gondoltam belinkelem, hátha segítség valakinek:

[link]

Minden jót és egészséges fogakat!

2014. nov. 28. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!