Mit tegyen a barátnőm a kisfiával?
Nem tudom,milyen idős a gyerek ? Nyilvánvalóan hisztizik.
Egy ismerősöm elég drasztikus módszert alkalmazott,de hatásos volt.A hisztiző gyereket leöntötte hidegvízzel.Azóta nem veti le magát a földre.
Szia!
Én a nagyobbik fiammal azt a módszert követtem,amit az előző válaszoló írt,csak én nem öntöttem,csak fröcsköltem a kezemmel.
Köszönöm a válaszokat,amúgy két éves a kisfiú!
Még azért várom az ötleteket!
Amúgy a játszótéren is elkezdte tegnap ugyanezt!
Hello
Nekem a kislányom csinálta ezt és elvittük az orvoshoz hogy mi lehet vele.Azt mondta csak hiszti mikor mondta hogy már este alvás közben is csinálja csak nézett.Végül hála csak hiszti volt.Mi hagytuk hadd csiálja csak ott voltunk vele nehogy valami baja legyen.Tudom hogy drasztikusnak hangzik de nálunk ez vált be.Probáltuk a hidegvizet de az sem jött be.
Aztán mikor látta hogy nem érdekel minket hogy veri magát(mindig titokkban elbujva figyeltük)abbahagyta.Nem tudom ki hogy van vele de elöbb utobb biztos kinövi csak kitartás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!