Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tegyen a barátnőm a...

Mit tegyen a barátnőm a kisfiával?

Figyelt kérdés
A barátnőm kisfia ha nem tetszik neki valami akkor a fejét veri a földbe?Hallottam már ilyet.Hogyan lehetne leszoktatni róla?
2009. jún. 13. 09:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom,milyen idős a gyerek ? Nyilvánvalóan hisztizik.

Egy ismerősöm elég drasztikus módszert alkalmazott,de hatásos volt.A hisztiző gyereket leöntötte hidegvízzel.Azóta nem veti le magát a földre.

2009. jún. 13. 09:53
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a nagyobbik fiammal azt a módszert követtem,amit az előző válaszoló írt,csak én nem öntöttem,csak fröcsköltem a kezemmel.

2009. jún. 13. 09:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Mi is ezt csináltuk keresztfiammal kiskorában! Ha hisztizett vagy "meg volt bolondulva" már nem lehetett vele bízni, jó hideg vízzel megmostuk az arcát a tarkóját és egyből lehiggadt!
2009. jún. 13. 09:55
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,amúgy két éves a kisfiú!

Még azért várom az ötleteket!

Amúgy a játszótéren is elkezdte tegnap ugyanezt!

2009. jún. 13. 10:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia, nálunk ugyanez a helyzet. 4 éves. Egyszerűen fogom, ruhástól beállítom a kádba, és lezuhanyzom. Elképesztő micsoda hisztit képesek csinálni. Ha nekem a játszin csinálja, megfogom a kezét, és hazamegyünk.
2009. jún. 13. 13:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Hello

Nekem a kislányom csinálta ezt és elvittük az orvoshoz hogy mi lehet vele.Azt mondta csak hiszti mikor mondta hogy már este alvás közben is csinálja csak nézett.Végül hála csak hiszti volt.Mi hagytuk hadd csiálja csak ott voltunk vele nehogy valami baja legyen.Tudom hogy drasztikusnak hangzik de nálunk ez vált be.Probáltuk a hidegvizet de az sem jött be.

Aztán mikor látta hogy nem érdekel minket hogy veri magát(mindig titokkban elbujva figyeltük)abbahagyta.Nem tudom ki hogy van vele de elöbb utobb biztos kinövi csak kitartás

2009. jún. 13. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!