Óvodáskorú gyermekeknél jól figyeltem meg, hogy a nagyon sovány gyerekek általában nyugtalanabbak, vagy ez nem függ a testalkattól?
Figyelt kérdés
2012. márc. 21. 12:36
1/6 anonim válasza:
szerintem ez nem függ össze ezzel.
2/6 anonim válasza:
Miért nagyon sovány? Beteges, vagy nem táplálják megfelelően? Azt is tudni kéne, nem lehet így általánosítani.
3/6 anonim válasza:
Az én lányom még nem óvodás. Keveset eszik, és rengeteget mozog, soha nem áll meg. Soványnak számít, pedig itthon annyit ehetne amennyit csak akar.
4/6 A kérdező kommentje:
"Beteges, vagy nem táplálják megfelelően?"
Alkatilag nagyon sovány,ezt örökölte.
2012. márc. 21. 13:54
5/6 anonim válasza:
Az én lányom husis, 4 éves, idegen környezetben nagyon nehezen nyílik meg, emiatt nyugodtnak titulálja mindenki. Ugyanakkor otthon meg sem áll, be nem áll a szája.
6/6 anonim válasza:
A lányom ovijában a leghusisabb gyerek a legnyugtalanabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!