Vagy csak te nem erzed mert mar megszoktad. Nekem is mindig mondjak hogy "babaillatu" amit en nem erzek de nekem ez az oblito, pelus, meg hintopor illtokat jelenti...pedig en se viszem tulzasba az illatozast sot alig hasznalok valamit.
2012. márc. 18. 23:10
2/6 anonim válasza:
Pont én is ezt akartam írni, mint az előző, lehet te nem érzd a ti öblítőtök illatát, mert hozzászokott az orrod! Nekünk is szokták mondani, hogy milyen finom illatos a kislányom, de én nem érzek semmit!
2012. márc. 18. 23:13
3/6 anonim válasza:
Szerintem, azoknal, akik tul sok mososzert es oblitot hasznalnak, igenis lehet erezni mar messzirol a szagot/illatot, es az nem babaillat. En eleve nem szeretem a tul eros mosopor vagy oblito illatot. Azota, hogy a babam allergias, magunknak is persil sensitive-vel mosok dm-es oblitovel, egyiknek sincs szaga szerencsere. Babamnak igazi babaillata van, max. plusz egy kis Babe-s illata van furdes utan.
(Sajat magam pedig, illatnak parfumot szeretek hasznalni, a tul sokfajta illat keveredese szerintem amugy sem szerencses.)
2012. márc. 19. 01:35
4/6 anonim válasza:
Van egy baratnom, akinek a gyerekeinek nem birom elviselni a szagukat. Olyan eros oblito szagot arasztanak, nekem maga az illat nem tetszik. Kaptunk egyszer kinott ruhakat, ketszer atmostam, hogy ne erezzem azt a bizonyos oblito szagot!
2012. márc. 19. 06:11
5/6 anonim válasza:
én magamból indulok ki mert nekem fáj a fejem az erős illatoktól,a dezodor öblítő stb,igy az én ruháim és agyereké is,nem annyira illatos,leeht érezni rajta az öblítőt de nem annyira messziről.ez egyébként szokás kérdése.
2012. márc. 19. 07:13
6/6 A kérdező kommentje:
Azért a baba illat és az öblítő szag között óriási a különbség :) na mindegy, köszi a válaszokat, csak érdekelt, hogy én vagyok-e ilyen "kényes", vagy mást is zavar :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!