Homokozóban állatürüléktől megvakulhatnak a gyerekek?
A városunkban,az egyik legjobb játszó ahova sokan járnak, ismerik is egymást sokan..Kérdeztem 1 anyukát ,na mi ujs? régen voltatok...Hát a kisfiú nagyon beteg volt..itt a homokozóban összeszedet valami fertőzést, belekerült a szervezetébe,3napig infúzión volt..mesélte anyukája.
Az arcán több seb volt,borzalmas tüneteket produkált,1 hónapig kórház.A vakságot kérdeztem egyből én is,de hála' időben észrevették ,így hamar orvoshoz került ...szinte csak lestem. Én eü.ben tanultam,de nem vagyok túl aggódós ennek ellenére sem!Mint minden anyuka,én is figyeltem 2 kisfiamra, jó kis elevenek,félrenéztem, hopp 1 lapát a szájában..stb..Na innentől óvatosabb voltam még jobban.Az ovinkba macskaürüléktől tavaly 10 gyerek betegedett le, ótvart hallottam, 1 hónapos lázas fertőzéses -bőrbetegséges állapototokat. Szerintem az óvatosság, ezekben az esetekben nem jelenti " vitringyerek " lesz, de senkinek nem hiányzik ez a komoly nyavalya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!