Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Homokozóban állatürüléktől...

Homokozóban állatürüléktől megvakulhatnak a gyerekek?

Figyelt kérdés
Anyukám most mondja, hogy ezt hallotta a híradóban. Én ma vittem először játszótérre a kisfiamat, és persze evett a homokból. Jézusom, ilyen tényleg van? Ugye nincs?
2012. márc. 19. 21:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
De igen, történt ilyen eset. Az én kisfiam még csak 7 hónapos, de nem tervezem nyilvános homokba engedni. nem vagyok paramami de tele van a város kutyaszarral. És kutya ellenes sem vagyok, van kutyánk, ráadásul lakásban tartott. De saját fedett homokozót szeretnénk majd neki.
2012. márc. 19. 21:39
 2/6 Tasak92 válasza:
61%
nem hiszem...szerintem egyáltalán nem,de más frtozéseket kaphatnak nagy eséllyel.
2012. márc. 19. 21:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok: néhány hete volt egy riport egy kislányról, neki az egyik szemére húzódott rá a fertőzés és megvakult arra a szemére.
2012. márc. 19. 22:06
 4/6 anonim ***** válasza:
De igen, ez lehetséges, nem is egyedi eset. Nálunk nem is engedem a homokozóba a gyerekeket, csak anyukámnál a kertben lehet. Mondjuk nálunk a játszótér eléggé koszos sajnos és a játszótér elkerített részére is be szokták vinni a kutyusokat, főleg a kisebbeket, akiket féltenek a póráz nélkül futtatott nagyobb testű kutyáktól. Tisztára olyan itt, mint egy vadaspark, egyszer egy anyukára egy póráz nélkül sétáltatott kutya gazdája, hogy fogja meg a totyogó gyerekét, mert a kutyája harap.
2012. márc. 19. 23:59
 5/6 anonim ***** válasza:

A városunkban,az egyik legjobb játszó ahova sokan járnak, ismerik is egymást sokan..Kérdeztem 1 anyukát ,na mi ujs? régen voltatok...Hát a kisfiú nagyon beteg volt..itt a homokozóban összeszedet valami fertőzést, belekerült a szervezetébe,3napig infúzión volt..mesélte anyukája.

Az arcán több seb volt,borzalmas tüneteket produkált,1 hónapig kórház.A vakságot kérdeztem egyből én is,de hála' időben észrevették ,így hamar orvoshoz került ...szinte csak lestem. Én eü.ben tanultam,de nem vagyok túl aggódós ennek ellenére sem!Mint minden anyuka,én is figyeltem 2 kisfiamra, jó kis elevenek,félrenéztem, hopp 1 lapát a szájában..stb..Na innentől óvatosabb voltam még jobban.Az ovinkba macskaürüléktől tavaly 10 gyerek betegedett le, ótvart hallottam, 1 hónapos lázas fertőzéses -bőrbetegséges állapototokat. Szerintem az óvatosság, ezekben az esetekben nem jelenti " vitringyerek " lesz, de senkinek nem hiányzik ez a komoly nyavalya.

2012. márc. 20. 05:42
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
sajnos tényleg,de ha épp ésszel belegondolunk is rájövünk,hogy bizony a bacik tárháza.iszonyat szennyezett.egy állati ürülék tele van gombával,férgekkel,bacikkal,vírusokkal.nem biztos,hogy most ettől baja lesz.de próbáld megakadályozni,és minden játszótér után alapos kézmosás,megfogják tanulni.
2012. márc. 20. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!