Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kislányom kicsit taknyos,...

Kislányom kicsit taknyos, köhög! Elmehetünk így cipőt venni neki meg kicsit csavarogni szerintetek?

Figyelt kérdés
Az orra már nem folyik úgy, mint idáig, köhög néha, az a váladék még hallom, hogy a torkán van szakad neki fel, lázas nem volt, gyógyszert kap. Elvinnétek ma vásárolni őt? Délutáni program lenne!
2012. márc. 21. 08:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
44%

Taknyos??? Talán inkább folyik az orra...

Elvinném, ha egyébként jól van.

2012. márc. 21. 08:54
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak kicsit taknyos, én elvinném. Nem hiszem, hogy baja lenne ettől.
2012. márc. 21. 09:16
 3/16 anonim ***** válasza:
81%

Én nagyon nem örülök mikor az egészséges gyerekemre telibe köhög egy beteg gyerek a boltban.:S

Látod, az ilyen szülőket nem szeretem, másra nem gondolnak, az nem számít, hogy a boltban más is szeretne cipőt venni, és ők épp egészségesek!

Nem az orrfolyástól fertőződik meg a másik, hanem a köhögéstől!

2012. márc. 21. 10:23
 4/16 anonim ***** válasza:
27%
Akkor elmondanám kedve sutolsó, hogy a 4 hós gyerekem arcába köhögött egy beteg gyerek (vírusos nyavajája volt) 10 cm-ről (!), és semmi baja nem lett. A megfázás nem fertőző betegség!!! Én is meg vagyok fázva, taknyos vagyok, köhögök mint az állat, a 6 hós gyerekemnek meg semmi baja...
2012. márc. 21. 11:13
 5/16 anonim ***** válasza:
A kérdező gyereke gyógyszert kap, azt pedig megfázásra nem adnak, kedves utolsó. Hogy a te gyereked épp nem lett beteg, az egy dolog...
2012. márc. 21. 11:28
 6/16 anonim ***** válasza:
hát köhögőssel szerintem se menj boltba... tiszta gáz, hogy ilyen eszedbe jut
2012. márc. 21. 12:30
 7/16 anonim ***** válasza:
Ha egy felnőtt se járna boltba, munkahelyre betegen mindenki munkanélküli lenne a család meg éhezne. Tehát felnőtt betegek is járnak boltba sokszor orvosig se jutnak el, gyógyszert se szednek de betegek. Ha ők nem fertőzik le a vásárló gyereket akkor egy majdnem gyógyult gyerek se fogja. Azért ennyi immunitása kell hogy kegyen mindenkinek. Hugom 12 hetes terhes, szupermarketben eladó. Oda is betéves egy-egy beteg de ennyinek azért ellenáll. Aki ennyire parás ne menjen pl gyógyszertárba se egészségesen mondjuk popsikrémért hisz oda betegek járnak gyógyszerért. Vagy ha a beteg gyereket busszal kell vinni az orvoshoz és ott egy egészséges gyerek azért nem fog egyből ágynak esni.
2012. márc. 21. 13:00
 8/16 anonim ***** válasza:
13.00 teljesen igazad van, viszont amíg egy felnőtt a szája elé tudja tenni a kezét, ha köhög, addig egy gyerek nem biztos. Ha a kérdező gyereke már ezt is tudja, szerintem is viheti boltba.
2012. márc. 21. 13:02
 9/16 anonim ***** válasza:
Én elvinném. Hiszen, ha belegondolsz akkor boltba mindenki jár, a felnőttek akkor is menne, ha betegek, tőlük is elkaphatja bárki. Nem beszélve arról, ha buszon is kell utazni, ott is terjed mindenféle betegség, és mégsem kapjuk el mindig. Nem lehet szerintem a gyereket a széltől is óvni, mert az nem tesz jót hosszútávon. A gyerekorvos is küldi a gyereket óvodába, ha már nem lázas és enyhültek a tünetek.
2012. márc. 21. 13:31
 10/16 anonim ***** válasza:
Csak halkan jegyezném meg, hogy adnak megfázásra gyógyszert... Az meg egy másik dolog, hogy a gyerekem nem lett beteg... Ennyi erővel ne vidd sehová a gyereket, mert hát milyen dolog az. Akkor ahhoz mit szóltál volna, hogy egy másik (nagyobbacska) gyerek is ott sertepertélt a babakocsi körül az orvosnál, ott volt mellette az anyja, mégis ott köhögött össze-vissza a gyerekemtől. Nem szólt még csak rá sem. Én se örültem neki, de ez van. És itt beteg gyerekről van szó, nem majdnem gyógyultról. Ha a kérdező el akarja vinni a majdnem gyógyult gyermekét hát vigye. Az meg hogy ki minek örül, vagy minek nem, a saját egyéni dolga.
2012. márc. 21. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!