Nálatok ha felraktok közösségi oldalra képet apa hozzászól?
A kérdés természetesen az olyan szülőkre vonatkozik akinek van Facebookja, esetleg másmilyen közösségi oldala.
Ha fent van apa és anya is facebookon, és nem szól hozzá, és nem is lájkolja (de facebookozik azon kívül) az csak azért van mert feleslegesnek tartja, hogy még a facen is megtárgyalják, amit otthon is megtudnak... Ti is így vagytok vele?
'És van fent 3as kép is; sőt, olyan is, ahol csak ketten vagyunk a párommal :-)"
Most akiről igazán szó van, azt nem tudom mondani, hogy nincs közös képük, mert az esküvőről 100% hogy van, csak azt nem látom én, mert nem vagyok bejelölve úgy, hogy az összes képét láthassam:) Csak amire engedélyem van:) De mikor kirak valamit, abba sem nagyon látom, hogy ketten vannak a férjével, pedig szeretik egymást, ez biztos, vagyis gondolom, mert nem lennének együtt.
Okés, de van olyan,amikor pl: sógorral van a feleség, viszont a férjével közös nincs.
Viszont férje testvérével van, és ott is apa fotózta több mint valószínű
A férjem a családjáról sem rak fel képet,mert már volt zaklatónk:(,és én sem írogatok neki ott,nem like-olom a kiírásait,itthon megbeszéljük.
Nekem nem tetszik,hogy egyes családok a családi életüket a neten élik.
Én képet rakok fel,maximum 10-e a gyerekekről és rólam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!