Padlófűtés nélküli házakban hogy másznak a kicsik?
Figyelt kérdés
Tudom, kicsit hülye kérdés, de én padlófűtéses házban nőttem fel, testvéremék gyerekei nyugodtan mászhattak össze-vissza, anélkül hogy felfáztak volna. Mi viszont külön szeretnénk a párommal költözni, mire gyerekünk lesz, de elképzelésem sincs, hogy "normál" esetben ez hogy működik. Szobába lehet szőnyeget tenni, na de mondjuk a konyhában? Vagy ott nem engedjük a picit mászni?2012. márc. 20. 15:10
1/8 anonim válasza:
Nálunk a konyhában is középen szőnyeg van, de ahol nincs vagy ez nem megoldható, ott vékony harisnyát lehet alá adni. Egyébként nem egy mindennapos dolog szerintem a padlófűtés, mégis felnőnek a gyerekek.
2/8 anonim válasza:
Nálunk csak az ebédlőből leválasztott játszósarokban van szőnyeg, máshol parketta, vagy járólap. A babánk meg jön-megy megállás nélkül. A nadrág alá harisnyát szoktam ráadni, és ha észreveszem, hogy hideg a keze, egy időre beülök vele a játszósarokba.
3/8 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem mindennapos, de számomra az volt eddig, így elképzelésem se volt, hogy átlagos gyerek hogy nő fel. És nem a saját picuromon szeretném majd kikísérletezni hogy miképp nem fázik fel a gyerek :)
2012. márc. 20. 15:15
4/8 anonim válasza:
Ha van rajta harisnya a nadrág alatt,akkor nem fázik fel. A babák nem olyan hamar fáznak fel,mint ahogy egyesek hiszik.
5/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat :)
2012. márc. 20. 15:18
6/8 anonim válasza:
Amúgy a pelus is a fenekén van, adhatsz rá harisnyát, vagy ilyen házicipőt. Én is féltem, mi lesz a fiammal, igaz a papucsért most is könyörögni kell, de 2 éves, most volt először lázas beteg, és nem hiszem, hogy itthon fázott fel.
7/8 anonim válasza:
Nálunk is harisnya és nadrág is van rajtuk, nem voltak még felfázva. A konyhában nálunk is van egy kis szőnyeg a burkolón, a szobában pedig geotextil is van a szőnyegek alatt.
8/8 anonim válasza:
Jajj, ne már, és amikor még nem is létezett padlófűtés??? Vagy akinek mostanság sincsen, az kösse fel magát, de legalábbis ne vállaljon gyereket?
A körülményekhez megfelelően (És nem túlzásba vive!!!!) kell felöltöztetni a gyereket és kész. Nálunk sincs padlófűtés, földszinten lakunk, télen a gyerekeimen harisnya, body, hosszúujjú felső és tréning gatyó van mindig, egészen pici koruk óta. Ja, és 21 fokra fűtünk. Épek, egészségesek, nem betegesek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!