Chicagoban, New Yorkban a házakban vannak nagy pókok, bogarak, skorpiók?
Megyek USAba rokon meghivott, mondjuk NYban és Chicago-ban leszek, mennyi esélyem van nagy pókokkal, bogarakkal, skorpiókkal találkozni családi házban, lakásban amiben rokonék laknak? És a parkokban? Pókoknál olyanra gondolok mint amilyenek Angliában vannak a házakban, na meg a tarantulára!
Rohadtul félek ezektől a dögöktől, jobban mint a terroristáktól. Itthon még elvagyok a pókokkal bogarakkal, mert nem nagyok, de rettegek mi lesz ha ottkint összetalálkozok ilyenekkel. Köszönöm szépen!
Arizona, California, New Mexico stb ezek az allamok azok, ahol nagyobb (akar tarantula) pokokkal illetve skorpiokkal talalkzozni. En 8 eve elek itt a deli reszen. Tarantulat lattam eddig egyet egy erdosebb videken, skorpiot mar lattam 3at 4et a lakasokban (mind meg volt dogolve), es egyszer egy kigyot egy hegyi kirandulas alkalmaval. Eddig egyszer sem csipett/mart/harapott meg egy sem.
Beoltatni meg a vilagert ne oltasd be magad ha NYba meg Chi-be mesz, mekkora marhasag ez, te jo eg, ne haragudj elozo...
A mento/tuzolto kocsik fel vannak szerelve ellenszerummal szinte az osszes letezo csipesre/marasra. Hidd el, ha barmilyen csipes veszely leselkedik az emberekre NYban (ami halalos lehet) akkor a helyszinre erkezo mento/tuzolto autoban lesz ellenszerum, szoval emiatt ne izgulj. De en megkockaztatom azt is, hogy NYban meg Chiben ilyenek nincsenek, mert 4 evszak van es a hideget nem birjak a skorpiok es a nyar sem olyan meleg, hogy ezek a nagy dogok jol erezzek magukat :) Don't worry!
Ha NY vagy Chi olyan reszere mesz ami nem a betonjungle es sok fa, erdos resz esetleg park van a kozelben, akkor elofordul hogy latsz nehany pokot, de ne ilyen monster emberevokre gondolj, hanem ilyen magyar kereszteshez hasonlitora. Eltem Angliaban, lattam azokat a hatalmas, gusztustalan szurke pokokat, na itt olyat, foleg Manhattenben, nem fogsz latni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!