Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3éves a kislányom 13.8kg az...

3éves a kislányom 13.8kg az nem kevés? Van hogy itthon nem eszik sokat, de néha meg eszik 2tányéral is ebédböl .

Figyelt kérdés
2012. márc. 20. 06:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Magasságra nő rendesen? háziorvos mit mond?

szerintem normális a súlya, de ha nagyon aggódsz kérj pajzsmirigy vizsgálatot (növekedési hormon)

[link]

ez alapján is ok a testsúlya :)

2012. márc. 20. 06:28
 2/5 A kérdező kommentje:
92cm
2012. márc. 20. 06:31
 3/5 anonim ***** válasza:
az én fiam is ennyi.de ő 100 cm,hát enni csak akkor eszik ha nagyon muszáj,amióta ovis meg nagyon nehezen eszik.a doki szerint semmi baja.van a családban ilyen típusú ember,magas vékonyak,ő is ilyen lesz.
2012. márc. 20. 07:26
 4/5 anonim ***** válasza:
az én kisfiam is 3 éves múlt,98cm és ugyan ennyi kg,hát én nem látom olyan vékonynak,meg ő még eszik is elég jól és elég változatosan,szerintem pont jó!
2012. márc. 20. 10:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen szerintem is jó csak pár ismerősöm gyerekeinek sokkal több súlya .És ezért elgondolkodtam ezen hogy nem e túl vékony.
2012. márc. 20. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!