Baj, ha nincs egy kisgyereknek triciklije?
Szia!
Miénknek sincs. Viszont van kis nyuszi motor, sima motor, 12-es oldalsó kerekes bicaja. Most lesz 2 éves, de már ügyesen tekeri a bringáját, igaz még nagyon a lábára koncentrál mikor tekeri és nem kormányoz, de remélem nyárra már ügyesebb lesz! :D
Én személy szerint a triciklit hanyagolom, szerintem felesleges!
(Szomszéd kisfiúnak van és a kisfiam egyáltalán nem tudja hajtani, mert messzebb van a pedálja mint a bicaján)
rettenetes probléma, nem is tudom hogyan fog felnőni :)
Viccet félretéve, miért lenne baj? Nekünk pl van, de nem használtuk sose, nem tudta tekerni a lányom a kicsinél még várok, hátha megszereti, aztán ha nem akkor eladom.
Bocs, de komolyan nem értem ezeket a kérdéseket, hogy mi van, ha nincs tricikli vagy futóbringa stb. Akkor van baj, ha nem kap enni, nem kap szeretet és verik , nincs fedél a feje felett vagy beteg. Ha ezek nincsenek akkor csak részlet kérdés, hogy miből mennyi plusz van. Max később érezheti kevesebbnek magát, ha neki nincs menő nike cipője és iphone-ja, de az még odébb van (és remélem minimálisan neveléssel lehet befolyásolni az elkeseredettség mértékét)
A triciklizésről lemarad, de majd lehet, hogy az oviban lesz ilyen járgány, és akkor még arról sem.
Ez nem olyan, mint a kúszás, meg a négykézláb mászás, egyáltalán nem elengedhetetlen eleme a normális mozgásfejlődésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!