Menjek vele tovább vagy nyugodjak bele?
Valószínűleg semmi gond, senki nem szimmetrikus, az eltérés teljesen normális is lehet.
De azért én megmutatnám még valakinek, sőt, elvinném neurológushoz, hogy nem valami idegprobléma-e.
Javaslom hallgass az ösztönödre! Ha azt súgja, menj tovább, akkor vidd, amíg ki nem derül, hogy kutya baja. Ha viszont érzed, hogy nincs gond, csak alapos szeretnél lenni, akkor hagyd. Biztos nincsen gond:)
Az én kisfiamnak babakorában az egyik szemrése látthatóan kissebb volt mint a másik,vittem is szemészetre,de nem találtak semmit,jártunk mi is neurológusnál is.
Mára szinte észrevehetetlen lett a különbség 6 évesen.
Viszont csak az egyik szemével tud kacsintani.
Ő is csetlett-botlott mindig ,lábbujjhegyen járt 4 éves koráig,idegrendszeri éretlenség és figyelemzavar miatt fejlesztésekre járunk.
Sziasztok köszönöm a válaszokat!
Decemberben múlt 2 éves a fiam,ő is lábujhegyen jár,de viszont elég ügyes fut gyorsan,de mindig úgy néz ki mint aki el akar esni ha kimegyek vele az udvarra vagy sétálni mindig egybe van a gyomrom!Szerintem visszük tovább és neurológushoz is ,csak megnyugtatás képpen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!