Zavar kislányom játéka, mit tegyek? Párom kitalálta neki, hogy a két keze két pók. Kb 1 hónapja csak "ezzel " játszik.
Figyelt kérdés
Az egyik pók (keze), jó, a másik rossz dolgokat csinál. Már annyira beleélte magát, hogy az egész napunk erről szól. Ja és hozzáteszem más gyerekek, más társaság eddig sem érdekelte, de most már végképp nem, teljesen jól elvan az Ő két pókjával. Aggódom...2012. márc. 19. 12:43
1/9 anonim válasza:
Mennyi idős a kislányod?Mi az hogy csak ezzel játszik?Reggeltől estig?Más játék nem érdekli,akkor se ha Te szeretnéd?Halkan mondom az én fiamat meg sokáig csak az autók érdekelték más nem.Elmúlt 2 éves,egyszer csak minden más is érdekelni kezdte.De ilyen pókosdiról még nem hallottam:)
3/9 anonim válasza:
Kreatív gyereknek tűnik, ennyiből nem látom a problémát. Jó játék ez, majd megunja, szerintem ne aggaszd magad miatta.
4/9 A kérdező kommentje:
3 éves. De azért játszik mással is, de valahogy mindig visszatérünk a pókokhoz. A pókokkal biciklizik, nekik rajzol, pakol, főz stb...
2012. márc. 19. 13:28
5/9 anonim válasza:
Na látod, hogy mást is játszik. Az egy dolog, hogy a pókoknak csinálja, mert megtetszett neki, de igenis mással is játszik. Ez nem rossz dolog. Ez olyan, mint az egyik gyerek imádja a kedvenc plüssállatkáját, és mindig mindenhova viszi, mutogat neki, játszik vele.
Teljesen normálisnak tűnik a szitud, próbálj lenyugodni és hagyni kibontakozni a kicsit, nagyon is fantázia serkentő játéknak tűnik amit csinál.
6/9 krisztivan válasza:
Ha jól tudom olyan korban van amikor beindul a képzeletbeli barátok időszaka is.Szerintem ennél sokkal jobb és "kézzelfoghatóbb"amit a kislányod csinál.Nagyon kreatív.-))
7/9 anonim válasza:
Első vagyok ne aggódj ez teljesen normális,van fantáziája.Más gyerek is csinál ilyet esetleg nem pókokkal,babával,plüssel,bármivel.
8/9 anonim válasza:
Az én lányom is 3 éves és szokott a kezeivel játszani anélkül, hogy bárki megmutatta volna neki. Beszélget a két keze egymással, meg hasonlók. Általában akkor kerülnek elő a kezei mikor unja magát és nem játszik vele más! Szerintem nem lesz tőle baja és ne idegesítsen, ez csak játék és egész jól hangzik! :)
9/9 anonim válasza:
bar a pokok kicsit furcsabbak, de teljesen normalis a "kepzelt barat", jatszotars az o kraban, ne izgulj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!