Autósülés 3 évesnek. Melyik kategóriát érdemes venni,15-36 vagy 9-36?
Figyelt kérdés
A kistesó kinőtte a hordozót, ő kapná meg a 9-18ast, a nagynak pedig vennénk egy új ülést, de nem igazán értem, egy csomó helyen 15 kilótól már csak ülésmagasítót ír, vagy olyat, aminél az autó öve fogja a gyereket. Ezek szerint nem is érdemes isofixeset venni már ebben a kategóriában? Ajánlanátok márkát esetleg ami nektek bevált, kényelmes és biztonságos?2012. márc. 19. 11:03
1/4 anonim válasza:
Magasítót semmiképp egy 3 évesnek, ahhoz kicsi nagyon. Szerintem a saját öves a legjobb, ha állítható. Sajna vannak olyanok, amiknek kicsi az öve így hamar kinövi a gyerek. Autó öveset csak akkor vegyetek, ha magas a gyerek és nem koráhopz képest kicsi. Súlyban szerintem inkább 15-36kg-sat
2/4 anonim válasza:
A mi 3 éves kisfiúnknak 15-36 kg-osat vettünk és az autó övével kötjük be. Teljesen jó. Előtte neki a 9-18 kg-os volt, de azt nagyon kinőtte. Most 104 cm és 16-17 kg körül van. Szerintem is érdemesebb a 15-36 kg-osat venni már neki, mivel a saját övével már úgysem sokáig tudjátok bekötni, de háttámlája mindenképpen legyen! Az ülésmagasító jóval nagyobb gyereknek való. Szerintem van isofixes ebben a kategóriában is, én találtam neked:
Biztos van még ezeken kívül is. Az stm-ről például jókat olvastam törésteszt szempontjából, Naniat nem vennék.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm, a kisfiam 15 kg és 95 cm, és kabátban már idén télen se tudtuk bekötni szinte a 9-18as ülésébe. Ha az autó biztonsági övével van bekötve a gyerek, akkor van értelme az isofixnek?
2012. márc. 19. 12:55
4/4 anonim válasza:
Szia szerintem az ISOFIXnek mindig minden körülmények között van értelme :)
Nekünk Cybex van, ISOFIXes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!