Ha még nincs 15 kiló, de már kicsi neki a mostani autósülés, válthatunk 15-36-ra?
Hát még biztos nem váltanék ha csak 93 cm!!! Az én lányom 13 kiló és 92 cm még bőven a 9-18as ülésében ül.
A fiamnak anno a súlyhatár elérése előtt vettük a 15-36ost mert csak 14 kiló volt 3 évesen viszont már 106 centi bőven kilógott a kisebb ülésből. Most 4.5 éves mostanra érte el a 15 kilót viszont már 112 cm.
amit nem ajánlanak amugy az a 9-25ös
(elözö voltam)
az első vagyok...értem mit mondasz, nehéz ügy.. a 15-36os most még bizti nem jó neki ha ennyire kicsi (főleg a centi a problémás, nem is a kiló) Én is úgy tudtam amúgy ahogy te mondod hogy a 9-36 ost nem szabad venni mert ami ilyen sok kategóriában akar "teljesíteni" az valamiben nem lesz jó.
De ezt én úgy értelmeztem hogy ne vegyük meg a 9 kilós gyerekünknek pl. aki még nincs 1 éves mivel ezek az ülésen túl nagyok szélesek és magasak is, és sokszor nem dönthetőek.
De nálatok ilyenről nincs szó mivel jóval idősebb nagyobb gyereknek vennéd.
Én megvenném a helyedben ez jó ez a giraffe club :)
(és igen persze jó lenne tesztgyőztes 60 ezres vagy 49 ezres ülést venni, de én se tudnám megtenni 3 gyerek mellett...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!