Oscillococinumot milyen gyakorisaggal lehet 3 eves gyermeknek adni?
szerintem úgy mint a felnőtteknek: megelőzésre heti 1
ha beteg, akkor óránként
de benne van a betegtájékoztatóban
3. vagyok
szerintem azért nincs külön "gyerek adag" mert ez csak homeós szer, gondolom semmi baja nem lehet tőle
egyébként mi szedjük megelőzésre, heti 1-et, a kisfiam is, meg én is, és ezen a télen még egy náthánk sem volt! pedig én sajnos nagyon hajlamos vagyok a felsőségúti nyavalyákra, eddig minden télen többször is összeszedtem vmit (aztán lehet hogy csak mákunk volt, nem tudom, de én bízom ebben a cuccban)
meg nekünk nagyon bevált a Coryzalia náthára, állítom, hogy az egy csodaszer! :)
Koszi. A kicsimnek nagyon meginditotta az orrvaladekozast (atlatszo), de lehet, hogy veletlen,........
Eddig meg jo, de odafigyelek.
a homeós szerek a szervezet öngyógyító képességét segítik elő
hatóanyag tartalmuk nagyon csekély, mert nagyon fel vannak hígítva,
nem úgy működnek mint a rendes gyógyszerek, így szerintem ezért van hogy ugyanaz kell egy 15 kg-osnak mint egy 90 kg-osnak
ELSŐ VÁLASZOLÓ VAGYOK!!!
NEKEM A HOMEOPÁTIÁS GYEREKORVOSUNK TANÁCSOLTA, HOGY A 3 ÉVES GYEREKEMNEK NAPI 3XFÉL TÉGELLYES ADJAK.
NEM ÉN TALÁLTAM KI EZT!!!!
Ne haragudj, ha olyan erzest keltettem benned, mintha nem tudnad, hogy mit irsz. En mindenkit szeretek meghallgatni es tiszteletben tartom a velemenyet es tudasat. Megegyszer koszonom az informaciot. Tenyleg, nehogy haragudj!
Sajnos itt a kornyekemen nincs, vagy en nem tudok homeopatias dokit, aki komolyabban segithetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!