Miért van az, hogy nekem nem fogad szót?
Figyelt kérdés
16 hónapos lányom nem hajlandó például úgy sétálni, hogy fogja a kezem. Mivel főút mellett lakunk ez muszáj lenne, de ő mindig elszaladgál, mondhatok neki bármit. Ha már végképp nem hallgat, akkor visszateszem a babakocsiba és akkor ordít hazáig. Anyósommal pedig szépen sétál úgy, hogy fogja a kezét, aki utána kioktat, hogy el kell neki magyarázni, hogy itt jönnek az autók, muszáj fogni a kezem, és addig nem megyünk tovább. Én is ugyanígy csinálom és nagyon türelmes is vagyok, de rám nem hallgat. Mit csinálok rosszul? El vagyok keseredve.2009. jún. 12. 10:28
1/2 anonim válasza:
Azt, hogy már ráhagytad párszor és a kicsi ezt megjegyezte. Sajnos nem voltál elég következetes. Le lehet erről szoktatni, de ne engedj neki, akkor sem, ha sír.
2/2 anonim válasza:
A fiam volt ilyen,de a lányommal ez a hiba nem lessz elkövetve. Az apukának nem kellett fogni a kezét,de ha valami volt ő kettőt lépett és ott is volt. De sajna az én kezemet sem fogta amikor már szalad rendesen és az én csipömmel baj van,nem tudok utánna szaladni.
Ezért a férjem kellett mindig sétálni vigye mert ő szoktatta rá.Elöször 3 évesen fogta meg a kezem magátol. A lányom 14 hónapos és a férjemnek szoltam nehogy rászoktassa mert ugy járunk mid a fiunkkal. Ráadásul mind kettő eleven.
Valahogy szoktazsd rá,még ha hisztizik is,ne engegy és majd megszokja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!