Végetért az influenzaszezon az ovikban?
Kisfiam immunbeteg és egész októbertől nem engedték idáig oviba,hogy nehogy valamilyen csúnya szövődménye legyen ha elkap valamit.
Két hete a körzetiorvos adott igazolást az ovinak,hogy március 15-éig marad itthon előrelátthatóan immunbetegség miatt.
Merjem engedni oviba már (influenzaoltást nem kaphatott a betegsége miatt) ?
Az influenzaszezon még csak most kezdődik. Influenza, vagy sem, nálunk az egész oviban 11 gyerek volt a héten, az 50-ből. A lányom megint beteg... 1 hónapon belül már harmadszor.
Pedig nincs semmi immunbetegsége, én már bánom, hogy engedtem menni. Szerintem én is itthon fogom még 1-2 hétig.
Nem ért véget, sőt! Felénk még hányós-hasmenéses is van jelenleg, abból mi kimaradtunk szerencsére.
Lányom ahogy ment azonnal beteg lett, két hét gyógyulgatás után 2!!! napot ment és megint beteg lett.
Az influenza szezon nem most kezdődik, hanem már egy hónapja is tart. A mi gyerekorvosunk szerint még olyan 2 hétig eltarthat. Ez a 4 nap mindenképp jót tesz, mert a sok beteg otthon marad, nem megy dolgozni.
Én még otthon tartanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!