Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Somebodysomewhere kérdése:
Sztetek egy kapcsolat, ami korábban végetért, működhet újból?
Figyelt kérdés
Lehetőleg olyanok is írjanak, akik már egyszer összejöttek újra az exükkel...2011. jan. 3. 11:31
2/10 anonim válasza:
Nem vagyok az újrakezdés híve, ha lezárok egy fejezetet akkor nem kezdem azt újra!
3/10 anonim válasza:
Ha értelmesek vagytok mindketten, és tisztázni tudjátok a régi dolgokat, akkor működhet.
20F
5/10 anonim válasza:
Mi történt, miért szakítottatok? Mennyi idővel a szakítás után békültetek ki?
6/10 anonim válasza:
egyis barátom 4szer szakított a csajával, évente újra összejöttek...:D:D:D
d szerintem ez már túlzás...
7/10 anonim válasza:
Sok mindentől függ. Az egyik barátnőmmel kb 1 év járás után szakított a barátja, "nem érzem magam már szerelmesnek" címszóval. Ettől függetlenül tartották a kapcsolatot, sokat beszélgettek. A srác 1 hónap alatt rájött, hogy mégis fülig bele van zúgva a barátnőmbe, és Ő kell neki. Szerencséje volt, hogy a lány visszafogadta- már 4,5 éve vannak együtt, és nagyon boldogok :)
8/10 anonim válasza:
felmelegítve csak a töltöttkáposzta jó.
9/10 Rendeslány válasza:
Ez nagyban függ attól, hogy mi volt a szakítás oka. Ha például azért, mert megcsalt, akkor máskor is megteheti, ergo, nem nagyon érdemes, hiszen nagy valószínűséggel ez újból és újból eszébe jutna a másiknak.
Nekem volt, hogy újra összejöttem az exemmel, 2 hétig bírtam...
Szerintem amit egyszer lezártál, nem kell erőltetni.
10/10 anonim válasza:
sztem simán összejöhettek, csak akk ne h ha azért szakítottatok, mert megcsalt, mert akk már valószínűleg h soha nem fogsz tudni teljesen megbízni benne, és aszerelem egyik alapköve a bizalom szal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!