Hogy reagalt gyermeked mikor a jatszocumirol le akartad szoktatni es levagtad belole az elso kis darabot?
Figyelt kérdés
2009. jún. 11. 14:15
11/13 A kérdező kommentje:
az utcara mar mi se visszuk ki reg. nappal keri foleg ha valamiert nyugosebb de van olyan is, hogy egesz d.e. nem jut eszebe. elalvashoz kell. "nem tudok cumi nelkul aludni"mondja. neki3 cumija volt egyszerre 2 a kezeben amit szagolgatott ezek latexbol keszultek, es egy amit szopizik az szilikon. erdekes igy alakult ki. en azt a sztorit talaltam ki neki, hogy mikor kezd nagylany lenni a cumik elkopnak lassan es akkor oda adjuk a cumi tundernek, akitol kaptuk es o ajandekot hoz erte. az elkopott cumit ujja varazsolja es elviszi egy kisbabanak. hat az egyik "szaglo" cumit beejtette a wcbe.mondtam azt mar nem lehet hasznalni.nem akarta a tundernek adni egy napot ult a cumi a furdobe aztan masnap beletette (az altalam keszitett }varazsdobozba es masnap a tunder hozott helyette ajandekot. a masodik szaglo cumibol mar 2 mm van de azt nem akarja a dobozba tenni. nem eroltetem neha beszelek a tunderrol bla bla de azt szeretnem ha onszantabol tenne oda. egyenlore nem akarja. sajnaltam ahogy szagolgatta azt a kis csonkot. tegnap megkerdeztem baj hogy el kopott a cumid erre az volt a valsz, hogy Nem. ennek orultem."baj lesz ha a szopos cumid is elkopik" "nem" jott a valasz ismet.gondoltam na akkor holnaptol el kezd majd az is kopni.lassuk mi lesz. egy tartalek cumim nekem is van veszhelyzetre ;).
2009. jún. 12. 15:06
12/13 anonim válasza:
drasztikus, de a barátnőm kislányánál ez vált be: kend be citromlével az összes cumit :)
13/13 A kérdező kommentje:
4 honapja nincs cumija :}
amikor mind elkopott onszantabol betette a dobozba es tobbet nem kerte. a tunder hozott ajandekot. hihetetlen nem jott, hogy elhigyjem. csodakra kepesek ezek a gyerekek.
2009. okt. 7. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!