16 hónapos kislányom még nem jár. Hová vigyem ahol nem kell egy hónapot várnunk?
Nekem egy doki azt mondta,h 18 hónapos kor után lehet elkezdeni aggódni,aggig nem érdemes.
Vannak viszont fontos dolgok:Ne erőltess semmit.Azért fárad el hamar,mert nem elég erősek a lábizmai.Amikor a lányom elindult,akkor ő is csak néhány lépés tudott megtenni,és max fél órát volt talpon.Azóta?Eltelt 1,5 hónap,és egész nap le sem lehet lőni,meg sem áll,csak megy és megy és nem fogy ki az elem.Ismerek én is olyan babát,aki 15 hónapos és még nem megy.Az anyukája hagyja és nem erőlteti.
gyerekorvos nem segít???!!!
amúgy Dévény-tornára szerintem
nézz utána neten
lehet, hogy fizetős lesz!!!!
Ne aggódj!
Persze járj utána, kérdezd meg a gyerekorvost, de elképzelhető, hogy semmi gond nincs! Én is 16 hónaposan indultam el kiskoromban. Egyszerűen későn érő kislány voltam és félénk. Aztán a suliban meg sorra nyertem az összes futóversenyt :-).
14 hónapos kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!