Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 16 hónapos kislányom még nem...

16 hónapos kislányom még nem jár. Hová vigyem ahol nem kell egy hónapot várnunk?

Figyelt kérdés
Mostmár aggódom. Kapaszkodva megy, ha fogom a kezét akkor is. Néha úgy érzem simán elengedhetném, máskor meg nagyon instabil, hamar el is fárad. Kacsásan is megy, kifelé van a két lába. Állítólag a gekko-ban lehúzás megy a dévény-nél meg fáj és még nem akarnám szadizni, ha nem muszáj. Más volt már ilyen helyzetben?
2009. jún. 11. 12:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem egy doki azt mondta,h 18 hónapos kor után lehet elkezdeni aggódni,aggig nem érdemes.

Vannak viszont fontos dolgok:Ne erőltess semmit.Azért fárad el hamar,mert nem elég erősek a lábizmai.Amikor a lányom elindult,akkor ő is csak néhány lépés tudott megtenni,és max fél órát volt talpon.Azóta?Eltelt 1,5 hónap,és egész nap le sem lehet lőni,meg sem áll,csak megy és megy és nem fogy ki az elem.Ismerek én is olyan babát,aki 15 hónapos és még nem megy.Az anyukája hagyja és nem erőlteti.

2009. jún. 11. 12:10
 2/4 anonim ***** válasza:

gyerekorvos nem segít???!!!

amúgy Dévény-tornára szerintem

nézz utána neten

lehet, hogy fizetős lesz!!!!

2009. jún. 11. 13:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Ne aggódj!

Persze járj utána, kérdezd meg a gyerekorvost, de elképzelhető, hogy semmi gond nincs! Én is 16 hónaposan indultam el kiskoromban. Egyszerűen későn érő kislány voltam és félénk. Aztán a suliban meg sorra nyertem az összes futóversenyt :-).

14 hónapos kisfiú anyukája

2009. jún. 11. 15:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi nektek. Elviszem, ez nem kérdés, de rengeteg kört futattam. Amúgy semmit nem erőltetek, csak akkor járatom, ha Ő kéri. Időben csinált mindent, rengeteget beszél, csak ez a fránya járás...
2009. jún. 11. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!