3 éves lányomnak milyen fésüléskönnyítőt ajánlotok?
Már kipróbáltam neki a rossmanban kapható Lilliputz fésüléskönnyítőt,de nem igazán vált be.
Már váll alá ér a haja,és nagyon hamar begubancolódik és sír ha fésülöm neki,és valahogy ezzel segitenék hogy könnyebben menjen a fésülködés.Ha lehet konkrét márkát ,fajtát irjatok már hogy könnyebben megtaláljam a boltban.Köszönöm
Sokkal jobb lenne, ha nem hagynád hosszúra a haját, mert egyrészt állandóan húzza a fésü, akármit csinálsz vele, másrészt nem nem is szep, mert nem lehet könnyen tisztán tartani, ekkora gyereknek vagy állandóan rendetlen, vagy szorosan össze kell fogni, ami árt a hajnak, harmadrészt egészségtelen is, negyedszer csak elgyöngül töle a haja, ötödször a gyerekednek is csak kinzás a hosszú haj.
Ha majd elég nagy lesz, akkor megnöveszti saját maga, ha már tudja rendesen gondozni, és nem megy tönkre addigra a haja.
Fésülködéskönnyitö nincs, ami tényleg hatásos lenne, csak üzleti fogás.
Gliss Kur-t használunk már nagyon régóta, és nekünk bevált.
Ezt ajánlanám:
De az ugyanilyen rózsaszín (sötét-világos) is ugyanúgy megfelelnek.
Butaság, hogy ne hagyd hosszúra, egy lány attól csajos, hogy hosszú a haja. Kislányom is imádja a copfokat, fonatokat, amiket csinálok neki. Nekem kiskoromban levágták sajnos, haragudtam is, hogy miért csináltak belőlem "fiút".
A képen a kislányom van, millió egy fajta hajat csináltam már neki, igaz már lassan 5 éves, de sosem volt gond, nem zavarta a haja semmiben.
Köszönöm szépen, nem is vágatnám le neki, de az apja sem engedné :-))
Minden frizut le kell fényképezni, annyi van már, hogy már lassan nem tudok újat kitalálni :-))
Sziasztok, az én kislányom igazi hajasbaba, nemrég vágattam neki több, mint 20 centit, és így is a válla alá ér. 2,5 volt decemberben.
Vastagabb a copfja, mint az enyém.
Én a Gabi samponból használom azt a fajtát, ami fésüléskönnyítős.
Mondjuk neki vastag szálú a haja, nem a gubancolódós fajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!