Okozhatok-e valamiféle kárt a lányomnak/ban avval, hogy elveszem tőle a cumit?
Szerintem nincs erre jó praktika, valahogy el kell venni, ahogy a legjobban megérti. Az én lányom pár hónappal idősebb mint a tied. Én is arra készülök, hogy most a nyuszi el fogja vinni. Már tud róla, bele is egyezett, de nem nagyon bízom benne, hogy így is lesz. Ő sűrűbben cumizik, szinte egész nap, és ha nem adom oda neki két percen belül, akkor teljesen kikészül. De muszáj lesz elvenni tőle, mert a fogai már kezdenek kifele állni. Ezért én is meg szeretném sürgetni, mert majd nagy korában szemrehányást tesz nekem, hogy miért nem vettem tőle el, mert csúnyák lettek a fogai. Ezért jobban járok ha minél előbb elveszem tőle, valószínű nem viseli meg annyira ha olyan dolgot találunk ki, amit megért. Mint pl a nyuszis dolgot.
Eszembe jutott egy aranyos történet, anyósom mesélte, hogy a férjemtől annó úgy vették el a cumit, hogy egyik reggel egyszer csak eltűnt. Keresték, majd elmentek a rendőrségre bejelenteni, hogy eltűnt a cumi. Ott a rendőr elmondta neki, hogy nyomoznak utána, és ha megtalálják akkor szólnak. Hát azóta sem lett meg. :-) Ez sem rossz ötlet, ha találunk olyan rendőrt, aki hajlandó közreműködni.
Szerintem, mondogatni kell neki, hogy nem szép, nagy lány nem cumizik, bacik vannak rajta stb.
Én 3.5 éves koromig cumiztam, a fentiek hatására egyik nap magamtól kidobtam a cumit a szemetesbe. (erre emlékszem is)
Utána soha többé nem kértem.
nálunk is megy a cumi (2,5 éves)
de én tudom, hogy nekem nem lesz szívem elvenni tőle
arra gondolok, hogy 20 évesen senki sem cumizik, majd leteszi ő is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!