Lányomnak szorulása van és fáj neki sokszor?
2ésfél éves. Nagyon beteges, tegnap délelőtt mentünk a dokihoz, mert már pár napja észrevettem, h megint beteg lesz. nyirokcsomói, mandulái - havonta, óriási lázzal. azt mondta várjunk meg egy hőemelkedést, akkor adjunk csak antibiotikumot.na délutánra 38.7. de ugye meg kell várnunk a hétfőt. de a hasa is annyira fáj neki néha, ma van a 4.napja h nem nagyon kakilt.tegnap adtam neki 1.5dl baby mirát-semmi.(ezeket is az orvos javasolta) Betettem neki egy glicerines kúpot, fél perc múlva szaladtunk kakilni, egy az egybe kinyomta, meg még egy kicsit hasmenése is volt.
Ma reggel 5ml Laevolac-ot kapoot+ később glicerines kúpot, semmi. egy pici robbantós puki volt egy nagyon pici folyékony széklettel.
Mit csináljak vele? várjak még, hátha , vagy vmi eszközzel adjak neki beöntést, de mivel meg hogy? ezt nem szívesen csinálnám.....
Szia.
Az én kisfiam már a hozzátáplálás óta szorulásos. Rengeteg mindent kipróbáltunk, de sajnos minden csak egy ideig működik:( Megszokja a szervezete.
Sokszor adtam már házilag beöntést. A gyógyszertárban lehet kapni:
Langyos vizet szippantasz bele, majd bekened babaolajjal a fecskenő részt,ill a végbél nyílást és nem túl nagy erővel nyomd be a vizet.
Már voltam kórházban is a fiammal, de ott azt tanácsolták, hogy csináljam meg otthon, hisz ők sem csináltak mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!