Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyire öltöztetik fel a...

Mennyire öltöztetik fel a gyermeketeket 15-16 fokba?

Figyelt kérdés
2 éves kisfiam van, és a hétre már mondtak 18 fokot is.(hétvégére)Igaz lesz 12 fok is.Nem akarom túl vékonyan se felöltöztetni,mert ugye csalóka ez az idő.Könnyen megfáznak.Szerintetek?
2012. márc. 12. 08:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt így nehéz megírni, én rétegesen felöltöztetem, és ha úgy érzékelem, hogy melege van akkor leveszek egy érteg ruhát. pl a pulcsit a kiskabát alól.
2012. márc. 12. 23:25
 2/4 anonim ***** válasza:

én úgy öltöztetem, ahogy magamat.

harisnyát már nem adok a farmer alá. felülre trikó, póló, pulcsi, tavaszi kabát vagy trikó, póló, vékonyka pulcsi és télikabát. sapkát még a vastagot hordjuk a szél miatt. 15-18 fokban már nem kabátozunk, hanem vastag melegítő felső és pufi mellényre váltunk majd.

2012. márc. 14. 07:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Body, harisnya, póló, vagy vékony pulcsi, arra egy vastagabb pulcsi, és pufi mellény, na meg persze nadrág, sapka. Tényleg csalóka az idő, mert lehet, hogy elindul az ember sétálni, és akkor még süt a nap, 10 perc múlva meg hatalmas szél fúj, nem lehet még kiszámítani. Nálunk a harisnya ilyenkor még bőven használatban van.
2012. márc. 14. 08:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Két éves múlt a lányom, még használjuk a bodykat, mert szeretem, ha "fogja a derekát":)
2012. márc. 14. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!