Újpesti Királykerti óvodáról vélemények?
Figyelt kérdés
Lakcím szerint oda tartozunk. Van akinek a gyerkőce oda jár(t)?2012. márc. 11. 11:28
1/2 anonim válasza:
Amikor a nyílt napon voltam nagyon szimpatikus kis óvodának tűnt, igaz az igazgató helyettes Melinda néni nem egy mosolygós ember, sőt inkább durcásnak mondanám,és barátságtalannak. De mivel ide tartozunk beírattam a lányomat. Most már 1,5 éve ide járunk és írhatom bátran kár volt. A csoportunkban elég érdekes mindkét óvó néni, az egyik barátságtalan és folyton támadóan viselkedik, a másik idegileg instabil és úgy viselkedik a gyerekekkel mintha útban lennének, a gyerekek nem tisztelik egyik óvó nénijüket sem, főleg a nagyobbak, mert hát ugye a fránya vegyes csoport. PL. az egyik kislány rányújtotta a nyelvét az óvó nénire majd az a saját fenekére csapott és közölte a kislánnyal ide ni, ide dughatod!!! Másnap az egyik kisfiú mérgesen összekulcsolt kézzel ült reggeliző asztalnál, megkérdeztem őt a nevén szólítva mi a baj, és az óvó néni a háta mögé állva mutatta a kezével ,hogy gyagyás a gyerek. A lányom a 1,5 év alatt csak kritikát és szidalmazást kapott, az óvódai csoportba belépve kifordul önmagából és felveszi a csoport szellemet ahol verekednek csúnyán beszélnek, és ő ezért nem nagyon érzi jól magát, ha tehetném elvinném innen.
2/2 anonim válasza:
a 3-as csoport nagyon gáz, de a fifikás igazgató nő kicserélte a csoportokat a 2-es helyére került a 3-as. Sőt a tag-óvoda másik feléből is kicserélte a problémás óvó nőket a két ovi között, én azt mondom a fejétől bűzlik a hal, és erre a Király és Liget óvodára már ráfért az igazgató csere. Sőt azt is hallottam a 3-as csoport M-nénije veri a gyerekeket, a 4-es csoport dadusa meg hátba meg fejen vágja őket, ez minden-napos így a gyerekeknek fel sem tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!