Miben van kiscsoportos gyerkőcötök az oviban?
A lányom ovis, ő leggingsben és pólóban. Nem szereti a szoknyát, mert pisiléskor kényelmetlen neki.
A fiam biztos melegítőben lesz. Nem tudom, hogy csúsznának-másznának talpig csiniben a játszószőnyegen...
Eddig kizárólag melegítőben volt a lányom, most, hogy jobb idők lettek, az oviba érve leveszem róla a melegítőnadrágot és kap egy kis szoknyát a harisnyája fölé, mert odakinn még szerintem kell a harisnya a nadrág alá (kicsi még, a földre is leül olykor) de benn már melege van. De semmi csilli-villi, semi fodor, akármicsoda, mert az a lényeg, hogy kényelmesen legyen.
Amikor kezdtük szeptemberben az ovit és jó idő volt, általában rövidnadrág-póló szerelésben vittem, lehet, hogy csinosabb a szoknya, de a nadrág meg kényelmesebb neki.
Szeritnem az oviban pont ugyanaz a helyzet, mint otthon: játszik, a napja nagy részét ott tölti, azt tegye kényelmesen. Vannak olyan gyerekek, akiket talpig csiniben hoznak, szülője válogatja, de a többség a kényelemre törekszik.
Harinya, szoknya, trikó, hosszú ujjú póló, szandál
vagy leggings, ezen a szoknya és így zokni is, ezt jobban szereti, mert jobban tudja pisinél húzkodni, mint a harisnyát. Mackót is adok rá néha, bár már ritkábban, mert amikor mennek ki az udvarra, praktikusabb ha már eleve hari vagy leggings van rajta, arra húzza rá a farmerját. Mackót akkor adtam rá, amikor arra tudta ráhúzni az overáll nadrágját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!