Van most csak lázzal járó megbetegedés?
Figyelt kérdés
Kislányom ma reggel 38,3-mal kelt, semmi más tünete nincs, nem fáj semmije, orra nem folyik, nem köhög. Van valami lázzal járó betegség mostanában, amihez nem társul semmi más? Vagy lehet, később jön ki más tünet?2012. márc. 9. 07:00
2/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Egyszer volt már neki hasonló. Az nem kisebb korban van? Az én lányom 4 éves lesz májusban.
2012. márc. 9. 07:05
3/8 anonim válasza:
Igen.
Nem tudom, merre laksz, mi Baranyában, és unokaöcsém ovijában sorra lázasodtak be a gyerekek. Ő is. Semmi más, "csak" nagyon magas láz. Olyan 3-4 nap után kezdett javulni.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi, mi Pesten lakunk. De gondolom ez nem akadály a betegségnek. :)
2012. márc. 9. 07:19
5/8 anonim válasza:
Mi Keszthely mellett lakunk, tegnapelőtt a 1,5 éves fiam is belázasodott, azaz csak hőemelkedése volt akkor, aztán tegnap egész nap visszaszökött a lázcsillapítók ellenére, este 38,7 volt neki, aztán ma reggel semmi. Érdekes hogy az ikertestvére és a 3 éves lányomnál semmi nem történt, remélem nem is fog.
Ja, a fiam néha nagyon sírt, mint akinek fáj valamije, de nem mutatta hogy mije, nem húzta a lábát, nem kapkodott füléhez, nem tudom. Mondjuk neki még lehet a foga is.
Szóval 2 napja csak hőemelkedés és láz, más nem. Most meg már semmi.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi Neked is. Meglátjuk, ma jön a doki délben.
2012. márc. 9. 07:37
7/8 A kérdező kommentje:
No voltunk gyerekorvosnál, aztán fogorvosnál is. Nagy valószínűséggel a foga fáj és az okozza a gyulladást és a lázat. :( Viszont a fogorvosnő szerint még korai lenne fúrni (állítólag minél később annál jobb). Csak én meg nagyon félek, hogy hétvége jön és még jobban belobban neki. :( Most már bánom, hogy nem voltam erőszakosabb. Úgy gondoltam, ő az orvos talán csak tudja.
2012. márc. 9. 14:34
8/8 A kérdező kommentje:
Ja egyébként a gyerekorvos is teljesen megvizsgálta, teljesen egészséges, így csak erre tudtunk gondolni. De azóta már 2-3x mondta, hogy fáj a foga meg a szája. :(
2012. márc. 9. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!