Teofillines kúppal van tapasztalatok?
17 hónapos kisfiam kapta, mert az alsó légutakból nehezen ürül a váladék. A Spiropenttől nagyon ment a kicsi szíve, így ezt adta a doktornénink. Délben (alvás előtt) illetve éjszakára kell Neki adnom. (3 napig max.)Nem sok mindent találtam a net-en, leginkább annyit említenek az anyukák hogy nem aludt tőle a gyerek. :( Ezen kívül még milyen mellékhatása van? Nem volt a dobozában betegtájékoztató...
Nagyon köszönöm előre is a segítségeteket!
Köszönöm a tapasztalatokat!
Az éjszakánk nem volt olyan borzasztó mint amilyenre számítottam, kb 4-szer volt fent, de mint írtam Ő egyébként sem jó alvó. Remélem mi is gyorsan rendbe jövünk, mert már egy hónapja betegeskedik. És hát ez a rengeteg váladék?! Mindig azon parázok hogy megfullad tőle...
Szép napot mindenkinek, és nagyon jó egészséget!!!
Helo valaki tudna segíteni abban hogy a THEOPHYLLINI 30MG kun mellé a az 5 éves kisfiúnak szabad adni sinecod cseppet? Nagyon sokat köhög
Válaszokat köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!