SOS! Tüdőgyulladásról tapasztalatok?
Mit mondott az orvos? Volt tüdőröntgen?
Nekünk amúgy "kezdődő tgy" volt, de az nem sokban volt más, mint egy másik betegség. Kapott antibiotikumot, és más gyógyszereket, lázat csillapítottunk, egy hét alatt elmúlt.
Az én fiam a kórházas példa: csillapíthatatlan magas láz, gyakorlatilag csak pihegett, kiszáradt. Ez súlyos fokozat.
Van akinél elég otthon az antibiotikum szedés. Lényeg, hogy igyon sokat ha lázas!
Igen,volt röntgen,jelenleg nem lázas,sőt tegnap sem volt az.Akkor lehet,hogy ez az enyhébb változat?És mikor kezd gyógyulni?Amikor már nem köhög?
Másodiknak:a kiszáradás miatt került kórházba?És mennyit kellett ott lenni?
Milyen gyógyszert kaptatok?Mi valami injekciót,de most nem jut eszembe a neve.
Nálunk tovább súlyosbodott mindenféle más betegséget is elkapott, sokáig voltunk, de ezt neked most nem kell tudnod!!!
Nem lázas, nem lesz gond, a szuri jó lesz neki, azt szokták adni ilyenkor!!Ne aggódj.
Utolsó vagyok.
Az én kislányom Clacidot kapott,ez egy fehér "lötty" egy injekciós fecskendőhöz hasonlóval kellett beadni neki.
utolsó vagyok
Magas láza 1 napig volt.Köhögés volt még,de az nagyon nehezen múlott el.Kb.2hétig tartott.
A köhögésre a végén vettem Droserin kenőcsöt attól múlott el,már semmi köptető nem használt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!