Tudtok hasonló mesét ajánlani?
20 hónapos kislányom imádja ezt a mesét: [link]
Tényleg jó, a sok hangutánzással tanul a gyermek. Esetleg ha tudtok hasonló mesét, szívesen megnéznénk! Köszönöm! :)
Első: Azt mutatok a kislányomnak amit szeret! Az összes hangot már tudja utánozni, az összes állatot, tárgyat felismeri a valós életben is! Mi az, hogy "Nehogy már ilyet mutogass egy 20 hónaposnak"? Annyi eszed lehetne, hogy nem ezt nézi a nap 24 órájában! És ha ezt is nézné, közöd?
Második:
Köszönöm, igen, most készülök hétvégén megvenni két Bumburis könyvet. Sajnos a könyvek nem kötik le, nem találja elég impulzívnak. És nem szereti ha mesélek. De hátha ezzel másképp lesz! :)
Köszönöm szépen! Remélem tetszeni fog a kislányomnak! Ma ki is próbálom! :)
Sajnos azon kevés gyerekek közé tartozik, aki nem szereti a gyerekdalokat. Tőlem is csak az "A part alatt"-ot hallgatja szívesen.
Köszönöm! Sajnos a Kisvakondot nem szereti, és ha 200 gyerekzenét nem próbáltam, akkor egyet sem! Pedig engem is lekötne!
Most Halász Judit 1 órás műsorát próbáltam, az úgy néz ki tetszett, de szerintem csak a gyerekek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!