Van aki mostanában akarja vagy már elkezdte a pelusról való leszoktatást?
Lehet, hogy van ilyen gyerek, aki nem szól, ezzel tényleg nincs tapasztalatom, bevallom, az enyémek motiváltak voltak (mondjuk ebben én is segítettem őket), de nagyon nem mindegy, hogy a "leveszem a pelust" egy 19 hónapossal, vagy egy 3 évessel csinálod meg...
2
Szuperanyukáknak üzenem, hogy semmi kóros nincs abban, ha egy gyerek 3 éves korára lesz szobatiszta. Nézzetek utána. Nem látom sok értelmét annak, hogy 1-1,5 éves korától 20 percenként vetkőztessem és ültessem rá a bilire, ha kell neki pisilni, ha nem. Ezzel aztán végképp elvenném a kedvét az egésztől.
Örüljön az, akinek előbb szobatiszta, de nem kell a másikat megszólni, ha az ő gyereke meg később lesz az.
Az én lányom majdnem 3 éves volt, mire szobatiszta lett, de akkor 3 nap alatt, de akkor aztán teljesen, baleset is csak 2-szer volt utána, soha többet. Lehet, hogy ment volna előbb is, de makacs volt, és nem szerette a bilit.
en pont ma vettem bilit a kisfiamnak, ebben a honapban tolti a masfelet. Mindig megkozelitoleg ugyanakkor vegzi a nagydolgat, igy megprobalunk akkor raulni, kozben bekapcsolom a meset. Ha megy, szuper, ha nem, az se baj. Egyenlore nekem eleg, ha baratkozik a bili gondolataval, de ha csak jovo nyarra erik meg a szobatisztasagra, az sem tragedia.
Kalappal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!