Ti hagynátok hogy nasit (túrókrém, tejszelet, rudi, kuki, ilyesmi) egyen a 2évesetek ha egyébként rendes ételt nem hajlandó enni?
Azért nem mondanám hogy rossz evő,csak vannak időszakjai mikor semmit nem akar enni. Ma is egy ilyen napja van,mondjuk már sikerült belediktálnom egy kis borsólevest.
Természetesen én sem adok neki minden nap rendes étel helyett nasit,csak akkor kap ha evett,de ma már kínomban nem tudtam mit kitalálni mert semmit az ég világon nem akart enni.
Az én lányom két éves múlt és nála is van olyan hogy nem akar enni, de engem mondjuk úgy annyira nem zavar hiszen felnőtteknél is van olyan hogy nem kívánunk semmit enni, éhen nem hal az biztos, ha éhes enni fog,persze ha ez nem csak egy nap van így akkor már tudom valami baja lesz de egy nap még nem a világ szerintem de ahány gyerek annyi féle mint ahány szülő is. Erőltetni viszont én nem szoktam a főtt ételt mert nálunk akkor még jobban nem akar enni amolyan azért sem lány Ő.
Kitartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!