Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lábfájás növés miatt mit...

Lábfájás növés miatt mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
3 éves a kisfiam néha modja,hogy fáj a lába van mikor sír is annyira.Gondolom növésben van és nyulnak az izmai.Hogy tudnék segíteni neki?Vagy csak elég ha maszirozom neki?Fájdalom csillapítot ha adok az ugye nem gond?
2012. márc. 5. 22:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha az én 3 éves kisfiam sírna, hogy fáj a lába, elvinném az orvoshoz, aki, ha nem talál kézenfekvő okot kivizsgáltatja. Nem internetes távdiagnózis kell! Nem értesz egyet velem?
2012. márc. 5. 22:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Tudod első válaszoló: azért tettem fel a kérdést,mert voltunk doktornéninél és nem mondott mást,hogy ez természetes dolog!
2012. márc. 5. 23:00
 3/8 anonim ***** válasza:

2,5 éves a kisfiam, ő is már többször fájlalta a térdét, mindig este, és sírt is néha úgy fájt neki

elvittük dokihoz, de semmit nem talált, ő is ezt a növekedési fájdalmat mondta

te nem emlékszel gyerekkorodból ilyen fájdalomra? én igen, nekem a combom fájt sokat

2012. márc. 5. 23:02
 4/8 anonim ***** válasza:

utolsó

én nem adok fájdalomcsillapítót ilyenre, csak masszírozom neki a kezemmel

2012. márc. 5. 23:02
 5/8 anonim válasza:
Én 16 éves lány vagyok, és nekem ugyan ez volt kiskoromban, nagyon fájt a lábam és igen nekem is ezért mert gyorsan nőttem, néha még most is ... de én ha megittam (megiszok) egy bögre tejet pár percen belül elmúlt.Próbáljátok ki. :)remélem segít :)
2012. márc. 5. 23:11
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Amúgy mikor kicsi voltam nekem is nagyon fájt.Azért gondoltam,hogy felteszem ezt a kérdést,mert abban az ídőmbe se volt rá gyógymod.Gondoltam hátha változott valamennyit az ídő.Marad a maszirozás! :)
2012. márc. 5. 23:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Én azért elvinném, más orvoshoz is! Szerintem 3 éves korban nem normális a lábfájás! Nagyobb korban van ilyen , de ilyen kicsi korban nem!
2012. márc. 6. 08:06
 8/8 anonim ***** válasza:

Van kicsi korban is. Nem tudok rá gyógymódot, de a tejet meg lehet próbálni, ha más nem, placebóhatás. A barátnőm kisfia éjjelente is sírva ébredt lábfájás miatt és nem volt semmi baja, csak nőtt. Elmúlt a hirtelen növekedés időszaka pár hét alatt, elmúlt a lábfájás is. 5 éves.

Azért ilyenkor fokozottan fontos lehet az egészséges gyerekcipő. Ilyenkor tud kialakulni a lúdtalp. Egy ortopédiai kontroll vagy egy szupinált cipő nem árthat.

2012. márc. 6. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!