Édesítő vagy cukor?
2,5 évesnek édesítővel készített teát, vagy cukros teát adnál? (csak annyira édesen, hogy legyen "íze")
Pro/kontra? Ha választani kellene..:?
Kérem azon kedves válaszolni kívánó kommentjeit mellőzni, akik a tiszta víz ivására, és a gyermeknevelésem elbaltázására hívnák fel a figyelmem. Erről tudok. Köszönöm!
Köszi szépen.
Próbálok mindent a legjobban hígítani, de ma vettem észre hogy van az egyis fogán lett egy kis lyuk. :(
A sztívia (szép magyar nevén: jázminpakóca) adható kisgyereknek is, teljesen növényi édesítő, és nem károsítja a fogakat.
Egyesek nem szeretik, mert van vmi mellékíze, de én nem tapasztaltam ezt az ételek/italok édesítésénél (a tömény oldatát meg nem iszogatja az ember).
Igen es a nyirfacukor is ilyen mas neven xilit de ezt csak ovatosan bevezetni mert nagy mennyisegben hasmenest okoz.
Mi hasznaljuk szinten a rossz fogak miatt de szoktatni kell hozza a gyereket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!