Miért nem akar eljönni a bölcsiből?
Figyelt kérdés
A kisfiamnak mindig perceken keresztül könyörögni kell, hogy jöjjön már, néha a dadusnak kell már kicipelnie mert semmiért sem jön ki!
Néha már annyira cikinek érzem, olyan mintha a fiam nem szeretne velem lenni! :(
Pedig nem vagyok vele gonosz, még a hangomat sem sokszor emeltem fel rá mióta megszületett!
Nem értem!
2012. márc. 2. 20:06
1/3 anonim válasza:
Nyugi, szeret téged, csak játszik, gondolom megszokta már a bölcsit, vannak barátai is, jól érzi magát, biztonságban van. Elhiszem, hogy rossz, hogy nem ugrik egyből a nyakadba amint meglát, de örülj neki, hogy jól érzi magát a bölcsibe és nem "túlragaszkodó".
2/3 anonim válasza:
Az én lányom is ilyen igaz ő nem volt bölcsis,de az oviban ugyanez megy.Nekem is ciki,de leültem vele megbeszélni,hogy nekem rosszul esik hogy alig várom hogy lássam,ő meg nem szalad hozzám mint más gyerek az anyukájához.Erre azt mondta hogy pont egy jó játékban vannak benne és azért nem jön.De mondta hogy ő is vár engem,csak várjam meg míg eljátsszák amibe belefogtak.Mondtam hogy jó de egy puszira azért oda jöhetne.Egyébként meg nagyon anyás a lányom,és nekem is érdekes.
3/3 anonim válasza:
Nálam a bölcsiben is van ilyen, nem kell nagyügyet csinálni belőle. Jól érzi magát, épp játszik, szerintem örülj neki, hogy nem sirdogál utánad egész nap, mint más gyerek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!