Mikor tanulta meg kisgyereked viszonylag normalisan kitorolni a feneket? Fiu vagy lany? Mikor lett szobatiszta?
4,5 éves a kislányom, most már nem "ellenőrzöm le", bár van, hogy még kéri, hogy segítsek. Nehéz ügy, mert ha meg nem sikerül neki, és kicsípi a fenekét a "maradék", akkor az sem szerencsés, ugyanakkor nem szabad, hogy úgy érezze, ő még nem képes erre...
3 éves korára lett szobatiszta amúgy, de 3,5 éves koráig csak pelusba kakilt, így azt tanulta meg legkésőbb.
Kisebbik lányom 2,5, ő már szereti egyedül intézni magénak, de én meg szeretem "leellenőrizni", hogy sikerült-e. :o)
2,5 éves múlt 3 hónappal a fiam és ő már próbálkozik a kitörléssel, csak én nem hagyom. Vagyis inkább ellenőrzöm. Kitörölheti, de utána anya megnézi. (Így vagyunk a fürdéssel és a fogmosással is, fürödhet, fogat moshat egyedül, de utána én ellenőrzök)
2 évesen lett szobatiszta félig, ekkortól pisilt wc-be és, 2 éves 4 hónaposan már oda is kakilt, addig pelusba.
2,5 eves a fiam, most lett szobatiszta. Az a 4,5 ev nagyon messze van meg ...
Szeretne o torolni maganak, de hat ugye mondanomse kell, hogy ez mivel jar. Az ovira ra fogok kerdeznio ugyanis kiengedik oket egyedul. eddig csaHa nem megy vele a dadus/ovono akkor honnan tudja, hogy segitenoi kellene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!