Tapasztalt anyukák, mi lehet a gond? Ilyen kicsin tisztaságmánia?
Nem látja senkitől, már régóta csinálja csak eddig nyugtatgattam magam, hogy majd ha másfél lesz, majd ha kettő..
Mostanában kezd jobban barátkozni eddig nagyon félős volt. A pelenkalevétel szerencsére nem macerás, azonnal szól és ki lehet cserélni. Csak ez az evés.Még a kanalat sem fogja meg. A babakocsis séta ismerős, nálunk ugyanez volt. Most is csak kocsi nélkül.
Köszi a válaszokat akkor még várok hátha megtörik a jég.
Szerintem még mindig jobb ,mint az fiam aki a gulyáslevest is marokkal eszi :( :( :( .Szörnyű és nem tudom vele megértetni,h kanállal egyen,pedig bölcsibe tud úgy is.
Szerintem amúgy kinövi,fiamnak is vannak heppjei és elmúlnak.Jó volt az a válasz is,h ami nem állandó már nem jó!
Nem szűz, halak.
Nálunk is macerás az evés. Úgy látom akkor ezzel többen vagyunk akkor várok.
Pont mostanában gondolkoztam a kisfiam hasonló dolgairól. A következő kis mániái vannak: ha koszos lesz a keze kajától, rögtön kéri, hogy töröljem le. Még a ropinak (és minden más ételnek, rágcsának)is tányért hoz és arra teszi, miközben eszi. Az etetőszékben hajlandó csak enni, olyan nincs, hogy a kanapén ülve együnk meg egy joghurtot. :)Az előkét a nyakába teszi, kaja előtt.
16 hónapos.
Szóval, kicsit én is aggódok, hogy ez már esetleg valamiféle mánia. De megnyugtató, hogy más gyermeke is ilyen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!