Ha nem túl jó nedvszívó képességű pelenkát adok a majdnem három éves gyerekemre, akkor hamarabb leszokik az éjjeli pelusról?
Nem hiszem, hogy ez működőképes lenne, mármint nyilván sírva fog felkelni, hogy csípi a popsiját, de ez a cél?
Én inkább azt csinálnám, hogy este pisiltetni lefekvés előtt, majd mielőtt én lefekszem, akkor is elvinném pisilni.
Velünk ezt csinálta apum, és nagyon jól bevált.
Gondolj bele, azért egy ekkora gyerek még 10+ órát alszik éjjel, jó esetben, annyi időt még egy felnőttnek sem egészséges ürítés nélkül tölteni. :)
Én most pont ezzel próbálkozom és beválik eddig.A helyzet csak fordított.Mivel az én fiam éjszakára már szobatiszta.Hónapok óta nem pisilt be este meg a délutáni alvásnál sem a bölcsibe.Neki a nappali szobatisztasággal van gond.Májusba lesz 3 éves.Most vettem gazdaságos pelust.
És nagyon jól működik nekünk napközbe.Ha ez van rajta és bepisil akkor rögtön szól pisilés után,hogy cseréljük le mert zavarja, a liberónál, pamersnél nem szól,simán órákat elvan a pisis pelusba.
Nappal igen, akkor nyilván működik, mivel a jó minőségű pelenkáknál "az a gond", hogy teljesen beszívja és nem érzik a nedvességet, legalábbis nem zavaró, így az ingert is később azonosítják.... DE EZ NAPPALRA MEGOLDÁS CSAK.
Éjjel alszik és nem az a gond, hogy nem érzi az ingert, hanem az, hogy nem ébred fel rá....
Teljesen más a kettőtök problémája!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!