Milyen pelenka jó nedvszívó képességű?
Milyen pelust használtok?
Nekem 10 kiló a lányom extra nagy ivó:D
éjjelre 5-ös pampers van rajta nappal csak 4+os,ez idáig csak ez vált be.Minden másban csupa pisi lett reggelre.Naponta mostam a hálózsákját,mert az is csupa pisi volt:(
1. vagyok
az utolsóval,nagyon egyet értek!!!!!!!!
Próbáld ki a pamperst,mert a többivel én is ugyanígy jártam:(
off:2 üveg tea??????!!!!!!! :(
vizet nem fogadják el?
Enyém is iszik,de vizet....egyébként ez egy rossz szokás:(,most próbálom leszokatni róla!
20.44 vagyok
17 hónapos a lányom
Mondjuk nálunk elejétől fogva víz van....de ez más kérdés.
Úgy kezdtem el a leszokatást,hogy mikor kérte adtam neki ,de csak egy kortyot,amikor megint kérte megint csak egy kortyot kapott(ezeket úgy kérte,hogy szinte nem is volt magánál,csak kiabált ,hogy ni,ni,ez nálunk az inni).Aztán utána már azt csináltam ,hogy mikor kérte,akkor csak szépen visszasimogattam álomba,és nem adtam neki.Persze ezt nyáron nem tudtam volna megcsinálni,mert tetőtérben vagyunk és nyáron nagyon meleg van.De mióta hűvös az idő,azóta sikerült így szépen óvatosan leszoktatni.Mostmár max.1x kér pár kortyot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!