Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti adnátok éjszakára lázcsilla...

Ti adnátok éjszakára lázcsillapítót a 2 éves gyereknek, ha most 37,8 a hője?

Figyelt kérdés
2012. márc. 1. 18:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

na igen, valaki lepontozgat mindenkit, erre a választadók is berágnak és még tovább pontozzák a többieket mert mi az hogy :D

ne foglalkozz vele, én mindenkit felpontoztam, csakazértis! pedig én is szirupot adok ilyenkor :)

2012. márc. 1. 22:54
 12/18 A kérdező kommentje:
miért szórakozik valaki a lepontozgatással?nekem minden válasz hasznos.egyébként 11ig bírta a kisfiam,akkor kellett adni neki nurofent.
2012. márc. 2. 05:21
 13/18 anonim ***** válasza:
78%

Remélem, jobban vagy a gyermek. :)

A lepontozónak meg rohadjon meg az összes befőttje. Szánalmas, ha valakinek ez a szórakozása. Dugnia kéne, akkor nem ilyen baromságokkal foglalkozna.

2012. márc. 2. 08:47
 14/18 anonim ***** válasza:
Én 37,5 felett nurofent adok neki, mert ő már azt is rosszul viseli, nyűgös, meg fáj tőle a feje. Kúpot csak 38,5 felett, 39 felett pedig (főleg este) mindkettőt.
2012. márc. 2. 09:48
 15/18 anonim ***** válasza:
Bocsi off! Hát ezen óriásit röhögtem, hogy rohadjon meg az összes befőttje! :D:D:D:D nagyon jó! Egy válaszoló voltam.
2012. márc. 2. 10:10
 16/18 A kérdező kommentje:
igen,hál istennek jobban van.a foga miatt van,este már mondta,hogy fáj a foga,most jönnek az utolsó fogai,egyszerre 4.
2012. márc. 2. 11:01
 17/18 anonim ***** válasza:
Driennke (14. válasz), azt hogy érted, hogy 39 fok fölött mindkettőt kap: kúpot is, és szirupot is, azaz dupla adag lázcsillapítót? Vagy félreértem?
2012. márc. 2. 14:24
 18/18 anonim ***** válasza:
2 együtt szerintem se kell.
2012. márc. 2. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!