Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3.5-4 éves gyereknek mekkora...

3.5-4 éves gyereknek mekkora bicó való?

Figyelt kérdés

Nemtom pontosan most milyen magas, de megkérdeztem az anyjától és 110-es ruhákat hord a kiscsaj (3.5 éves), gondolom ez tök átlag. Nemsoká kapná tőlünk ajándékba, meglepi lesz, nem akarjuk lelőni azzal, hogy a szülei úgymond véletlenül "rápróbálják" őt egy bicajra :) Remélem értitek a dilemmámat.

mindenképpen állítható ülésűt eszek neki, csak nemtom egyáltalán a 12'-es kicsi-e már, vagy hogy mekkorákat nézegessek, fogalmam sincs, abszolute nincs tapasztalatom a gyerekekkel, pl milyenen gyorsan nőnek, meddig tudja használni amit veszünk neki...?

2012. febr. 25. 12:20
 1/7 anonim ***** válasza:
14"-os.
2012. febr. 25. 12:28
 2/7 anonim ***** válasza:

A 12-es már biztosan kicsi lesz. A 14-es elvileg jó, a legtöbb 3-4 éves kisgyerek ekkorával jár.

Az én fiam 3 és fél évesen (104 cm volt akkor) már a 16-ost gyűrte, de tény, hogy neki hosszú lába van, és megszenvedtük, mire megszokta, hogy ennyire magas a bicó. Tanulni nem volt túl praktikus.

2012. febr. 25. 12:47
 3/7 anonim ***** válasza:
3,5 éves a lányom, 110-es ruhákat hord. 14"-es biciklije van. Most néztük az áruházban a 16"-osat, de az még magas.
2012. febr. 25. 13:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Egyik nap kérdeztem én is itt.

aztán elvittem egy bicikli szaküzletbe a 104cm-es fiamat, aki 3éves múlt és a 12"-es bicikli jó neki.

MOndta az eladó, hogy 16"-os 5 évtől.

14"-eseket nemigen gyártanak.

A 12" tökéletes. Gondolod küldök képet arról, ahogy kinéz rajta a fiam.

Ő erős, izmos, 16kg mégis a 12"-es jó. Ez fajtától nagyon függ. Neuzert vettem.

2012. febr. 25. 13:58
 5/7 anonim ***** válasza:

Itt a kép a 12"-es bicikliről 3 év 2 hós a fiam. Átlagnál magasabb a 104cm-vel.

[link]

2012. febr. 25. 14:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Az én fiam 2,5 éves volt, mikor 14-es bicajt kapott. Hamar megtanult vele menni, nagyon szereti a mai napig. Most vettük le a pótkereket neki, és nem ér le a lába, pedig elég nagynövésű gyerek, így nagyon nehezen megy neki, hogy megtanuljon kétkerekűn menni, pedig már 5 éves. Most bánom, hogy nem 12-sel kezdük, mivel ezen könnyebben megtanult volna kétkerekűzni és utána egyből a 16-ost kapta volna. Szerintem a 14-esnek nem sok értelme van.
2012. febr. 25. 15:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Akkor itt az én 3 és fél évesem is a 16-os bicón, pótkerék nélkül. Igaz, az ülés chopperesítve van (kivettünk belőle egy szakaszt), hogy legalább lábujjhegyen leérjen a lába.

[link]

Nem a fiam az egyetlen 3-4 éves, aki 16-os bicajjal jár, de még az alacsonyabb 3 évesek is 14-es bicajokkal járnak (sokan már pótkerék nélkül). Én biztosan nem vennék 12-est, nálunk a futóbicaj volt ekkora, és 3 évesen már látványosan kicsi volt a fiamnak.

2012. febr. 25. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!