Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elengednétek (elengedtétek)...

Elengednétek (elengedtétek) 2,5 éves gyermeketeket?

Figyelt kérdés
Kislányom majdnem 2,5 éves, és a nagyszülők szeretnék elvinni magukkal 3 napra "nyaralni" március végén. Viszont 2 éjszakát még nem töltöttünk külön tőle, félek, hogy megviselné. Nagyszülőket imádja és viszont. A szállodában lesznek gyerekek, vele egykorúak is (ismerősök). Ti ennyi idősen már elengedtétek kislányotokat/kisfiatokat 2 vagy több éjszakára? Nem volt gond belőle?
2012. febr. 29. 13:24
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

úgy beszéltük meg, hogy ha elengedem, akkor ha esetleg az első éjszaka rossz lesz, hazahozzák.

azzal nem lenne problémám, hogy mondjuk mi utaznánk el a párommal, és a kislányom a megszokott környezetében lenne, amiatt aggódom, hogy idegen helyen lesz, de lehet én aggódom túl az egészet. még alszom rá egyet.:)

2012. febr. 29. 18:28
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha már aludt a mamánál, akkor nem lesz gond, simán elengedném. Ha még nem aludt, akkor először azt próbáljátok ki.

Amúgy nekem a 3,5 éves és 16 hónapos lurkóm fog a mamával elmenni nyaralni a hosszú hétvégén. A kicsi elég necces, mert nála most kezdődik a szeparációs szorongás. Izgi lesz.

2012. márc. 1. 12:59
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát,nehéz ügy!De a kicsit és mamáékat is te ismered!!!Mennyire viseli jól az új helyzeteket?Megzavarja,ha veletek volt nyaralni?Ha ez nem gond,akkor nagyiékkal se lesz.Egy próbát megér szerintem.Autóval mennek?Mert akkor ha nagyon nagy a gáz az éjszaka közepén is haza tudják vinni.Bár ha lesz ismerős kisgyerek is szerintem ellesz,hidd el.Csak az a fontos,h te engedd el jó szívvel,megérzi,ha te nagyon aggódsz majd és ezt át fogja venni tőled.Egyszer ezt is el kell kezdeni :) !!!Én 2 évesem most a hosszú hétvégén megy majd mamázni vidékre-bár 1-1-et már aludt ott,soha semmi gond nem volt!
2012. márc. 1. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!