Hogy viselitek hogy a nagyobbal nem tudtok annyit foglalkozni a kisteso miatt mit elötte?
Vond be a segítésbe. Vigyen neked tiszta pelust, ha tisztába teszed, adogassa a popsitörlőt, ha esetleg tápszeres a pici, akkor tarthatja a cumisüveget, takarja be helyetted, ha lefekszik aludni, együtt tologassátok a babakocsit, mutogasson neki játékokat, persze ezeket mind felügyelettel. Így nem érzi magát kirekesztve.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, nálunk ezek voltak.
Ha a pici alszik, akkor légy a naggyal, legyen olyan időd, hogy csak vele vagy, és legyen olyan is, amikor a házimunkát végzed és abba is bevonod, ne hagyd magára.
köszönöm a válaszaitokat.
az igazi nagy baj hgoy apa nincs itthon,havonta jön csak egy-két hétre.nagyo nehéz,egyedül vagyok velük.mamák dolgoznak..a gyerekek pedig egyszerre alszanak,mindig azon töprengek vajon a fiam kis lelke nem sérül -e nagyon?hogy késöbb mindezt feledi-e vagy nyomot hagy benne?minden türelmem öszzeszedem hogy soha ne sirjon semmiért,probalok mindig a kedvében járni.remélem elfelejti majd,vagy hogy nem utál meg miatta.
Nem tetted fel ezt a kérdés máshol is?
Tudom, hogy szívtelen leszek, de: miért nem vártatok a kicsivel? Főleg, hogy apuka nincs is otthon.
nem tettem fel sehol máshol.
miért nem vártunk még?ha arra várok apa mikor jön haza akkor soha ne lesz gyerekem se,nemhogy kettő.sajnos.
Szia!
Nálunk 22 hó a korkülönbség. Mostmár másfél és háromévesek. Nekem az eleje könnyebb volt. Délelőtt kicsi aludt az erkélyen, addig főzés, a nagy ott volt velem segített vagy rajzolt vagy mondókáztunk. Déli alvás kb egyszerre volt, akkor pihentem én is, délután meg lementünk,kicsi aludt a babakocsiban.
Szoptatáskor nagynak dvd, vagy mellém ült egy mesekönyvvel, autóval.
Nekem most nehéz a kicsivel még nem lehet festeni, gyurmázni, a mesekönyvet lapozná, a tornyot lerombolja, az autópályát szétszedi... Ès már régóta csak 1* alszik a naggyal egyidőben. A nagy oviban van délelőtt, így délután kell megoldanom. Azért jàtszansk már együtt is. Este a kicsi n9-kor a nagy 9-kor fekszik ott van rá egy kis időm. Férjem csak hétvégén jár haza, olyankor őt akarja mindkét gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!